Producerkurset for øvede

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!


Få 5 ugers intensiv undervisning i musikproduktion på laptop på et højt fagligt niveau.

Producerkurset får du udviklet dit talent som producer, beatmaker, komponist, remixer og laptopkunstner – både i arbejdet med din egen og andres musik.  Udover masser af teknik og musik, har vi fokus på, hvilke branchekanaler der hjælper dig med komme ud med netop dine produktioner, uanset om det er hiphop, electronica, electro, minimal, pop, dubstep eller noget helt tredje.

Vi forventer, at du producerer en masse ny musik på kurset. Det er vigtigt, at du er indstillet på at give og modtage konstruktiv kritik.

Fag og skema
Kurset varer 5 uger. Kurset har 2-4 kursister.

– Musikproduktion – 10 lektioner pr. uge
Undervisningen ligger torsdag kl. 9.00- 13.35 og fredag kl. 9-13.35.

OBS! Masser af muligheder for at vælge tilvalgsfag som musikteori, hørelære, improvisation, klaver, guitar, bas m.m. Læs mere under afsnittet Tilvalgskurser længere nede i teksten.

1 lektion er 55 min. inkl. 10 min. pause.

Øvelokaler
Du kan låne skolens lokaler udenfor undervisningstiden i tidsrummet 9-22.

Teknik
Du lærer, hvordan knapperne på en synth skal tweakes, uanset om du er ude efter en brutal wobble-bass, en skrigende lead eller en storladen pad. Du kommer til at kende lyden af filtre, envelopes og waveforms, så du kan gennemskue, hvordan forskellige lyde er lavet, og slipper for at være bundet af presets.

Du lærer, hvordan samples kan bruges til den såvel ondeste stortromme som abstrakte atmosfæriske lydflader.

Vi snakker om plug-ins til mix og mastering. Hvordan skal compressoren indstilles, så der kommer smæk i trommerne som hos Timbaland, du får en stramt pumpende bas a’la Medina eller det hele sumper klaustrofobisk som hos Flying Lotus. Hvordan bliver vokalen ren og klar, og hvordan får mit mix bredde og dybde.

Komposition
Vi gennemgår komposition og form. Hvordan opbygger du en intro, så den fanger folks opmærksomhed, og hvornår skal der være breakdown? Du får tips til melodier, basgange, akkorder og reharmoniseringer, arrangement og instrumentering, og hvordan tilfældigheder kan inspirere dig.

Vi lytter til og giver kritik til, hinandens og vores idolers musik. Hvad lykkes de med? Hvad er typiske for forskellige genrer?

Gennemgående underviser
Simon Mushinsky

Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med din foretrukne DAW installeret samt hovedtelefoner.

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

Pris

Kurset koster: 5.452 / SAP 4.952

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Tilvalgskurser (tilkøb) ovenfor.

Betalingsfrist er 2 dage efter tilmelding.

Aktuelle kursusperioder

Forår 2021

Kursus periode: 28. maj – 25. juni.

Musikundervisningen foregår i København.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.