Aktuelt

Konference

Vi inviterer til konference om Rytmisk Centers erfaringer med at inddrage deltagere med nydansk familiebaggrund i musikundervisning.

11. september 2017 kl 9. 30 – 14.00 i Rytmisk Centers Cafe LUNA, Vesterbrogade 107 F, 1620 Kbh. V

Journalist Søren Frandsen er moderator på konferencen. Vi har inviteret bredt blandt musikfolk, medier, akademikere, mv.

Se invitationen her: Invitaton_musik_inklution_folkeoplysning

Rytmisk Center vil ramme nydanske børn og unge med musiktilbud i Osramhuset på Valhallasgade

Som en del af projektet Musik og Inklusion lancerer Rytmisk Center en række kortere kurser i Osramhuset på Nørrebro i efteråret 2017.

”Vores erfaring er at mange er dødtrætte af integrationsprojekter, hvor nogen vil redde dem med musik. Vi møder folk i øjenhøjde. Vi ved nemlig at musikundervisning er en god investering, uanset hvem du er. Det er det budskab, vi sælger til nogle familier, som måske ikke automatisk kender til vores tilbud”, siger projektkonsulent Johannes Frandsen Skjelbo, som i samarbejde med Rytmisk Centers kommunikations- og udviklingskonsulent, Carsten Mørch-Bentzen, leder projektet.

Ved hjælp af en husstandsomdelt folder, en Facebookkampagne og personlige besøg på skoler på Nørrebro, i Nordvest og i Brønshøj, vil Rytmisk Center invitere børn og unge med nydansk familiebaggrund til at deltage i kurser i blandt andet sang, klaver, saz og guitar. Desuden tilbydes et kursus i elektronisk musik særligt for børn. Rytmisk Center har sammensat et hold af undervisere bestående af en blandet gruppe kvinder og mænd med forskellige musikkulturelle profiler.

Kurserne findes på www.rytmiskcenter.dk/osram

Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Købehavns Kommune støtter Rytmisk Centers arbejde med at skabe mangfoldighed blandt deltagere og undervisere.

Kontakt:

Johannes Frandsen Skjelbo
Johs@rytmiskcenter.dk
Direkte +45 61682953

Fakta 

Rytmisk Center er en kultur- og undervisningsinstitution, der tilbyder voksenundervisning inden for musik og bevægelse samt kulturelle aktiviteter for børn og unge under folkeoplysningsloven. Rytmisk Center byder på et kreativt og levende undervisningsmiljø – centralt placeret i København på henholdsvis Vesterbro, Østerbro, Nørrebro samt på Pilegården i Brønshøj.  Rytmisk Center har omkring 6000 deltagere årligt og har tilknyttet mere end 150 professionelle undervisere.

Følg med i projektets forløb her. I løbet af foråret 2017 vil vi afholde et par møder og konferencer. Dette og andre aktiviteter vil vi løbende annoncere. Du kan også tilmelde dig Rytmisk Centers nyhedsbrev via formularen øverst på siden.

Tilbage til hovedside.