Alexander Engel

Direktør
Alexander Engel har som musikselskabet Affiliateds “Creative Director” og medejer ansvar for at realisere kunstneres ideer og visuelle udtryk. Med en stærk likeablity har han åbnet dørerne for rigtig mange af Affiliateds samarbejdspartnere. Han er manden i baggrunden til størstedelen af deres content og formår altid at skabe unikke koncepter, derudover er han også til at finde ude i felten hvor han aktivt sørger for at udvikle og afvikle kreative events og koncerter.

Når han ikke er ude i felten er Alexander til at finde foran tastaturet, hvor hans ærlige sprog ligger til grund for samtlige legat- og fondansøgninger, pressetekster, beskrivelser og alle andre former for skriftligt arbejde.

Alexander er manden i baggrunden som du ikke kan undgå at ligge mærke til.

 Artist
Silhouette har en stemme, der giver lytteren lyst til mere. Han leverer catchy melodier med gennemtænkte ordkonstruktioner, og han forstår at pakke meningsfulde budskaber ind i letfordøjelige tekster. Hans dybe og karakteristiske vokal går hånd i hånd med melodiøse og atmosfæriske produktioner. Samtidig besidder Silhouette en rå og sårbar side, som udfolder sig på trap beats med seriøse stemninger.

Silhouette er et friskt pust og sundt modspil til den danske musikbranches katalog. Efter at have optrådt på nogle af Danmark største venues – og med langt over 100 koncerter bag sig, har den erfarne rapper baglandet i orden. Silhouette er en kritisk tænker og gemmer sig ikke bag en facade eller et image, men er en reel og autentisk artist, som lægger størst vægt på konteksten af indholdet og følelsen.

Alexander Engel er gæst på Producerklubben.