Lyddesign, Mix og Mastering

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!


Få intensiv undervisning i musikproduktion på laptop på et højt fagligt niveau, og kom et skridt nærmere musikkonservatoriet, Sonic College i Haderslev, DIEM i Århus og en karriere som professionel producer.

Vi lever i en verden hvor en 5.000 kr. laptop kan konkurrere med et 2.000.000 kr. lydstudie, men selvom prisen for at skabe en industristandard produktion er faldet, er mængden af teknikker og maskiner steget og blevet mere avanceret.

Med den digitale æra har vi nu adgang til tusindvis af plugins, der alle har sin egen lyd og formål, hvilket gør det næsten umuligt at skabe sig et overblik. Det er bl.a. de plugins og teknikker vi vil undervise i på Lyddesign, Mix og Mastering.

OBS! Det faglige niveau på Lyddesign, mix og mastering er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers Producerpakke ud.

På kurset vil vi bl.a arbejde med disse plugins:

-Fabfilter
-Waves
-Native komplete ultimate
-Serum
-Soothe, spiff, trackspacer

Hvis du har arbejdet med produktioner før, men ikke lige kan få det til at lyde som din favorit produktion eller et radiohit, er kurset noget for dig. Vi fokuserer på at bringe øvede/erfarne brugere op på et mere avanceret niveau, ved at vi bl.a. gennemgår; Sonisk kvalitet, dynamiske virkemidler, dybde og bredde, samt avanceret lyd designteknikker, layering, psykoakustik, harmonilære og grundlæggende musikteori for moderne populærmusik. Herunder fokuserer vi på pop, edm, hip hop, trap, trance, dubstep mm. men vil naturligvis tage udgangspunkt i kursisternes produktioner og behov.

Forudsætninger
Du skal have masser af erfaring med at producere musik, og du skal være så meget hjemme i din foretrukne DAW at du kan oversætte de forskellige mix og mastering teknikker til den.

Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med DAW samt hovedtelefoner.

Underviser

Julian van Kranendonk
Julian er uddannet fra konservatoriet i Århus, hvor han har en kandidat i musikproduktion og komposition. Han har udgivet musik på Sony, Warner music og disco:wax med vel over halvanden million afspilninger på tværs af de forskellige streamingtjenester.

Fag og skema
Kurset varer 14 uger. Sidste uge af kurset er sat af til erstatningsundervisning og evaluering. Kurset har 2-5 kursister.

– Lyddesign/mix/mastering – 10 lektioner pr. uge
Undervisningen ligger mandag kl. 9.00- 13.35 og onsdag kl. 9-13.35.

Udover de faste ugentlige fag er der en månedlig café hvor der vil være koncerter m.m.

OBS! Masser af muligheder for at vælge tilvalgsfag som musikteori, hørelære, improvisation, klaver, guitar, bas m.m. Læs mere under afsnittet Tilvalgskurser længere nede i teksten.

1 lektion er 55 min. inkl. 10 min. pause.

Øvelokaler
Du kan låne skolens lokaler udenfor undervisningstiden i tidsrummet 9-22. Weekender i tidsrummet 9-20.

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

Optagelsessamtalen

Vi indbyder dig til en samtale for at høre mere om dine tanker, ambitioner, metode, mv. Derudover vil vi gerne høre 2 stykker musik, du har skrevet/produceret. Vi skal have et klart billede af dit niveau og din musikgenre.

Du får tilsendt en mail med dato og tid for samtale, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 1000,- kr.

Vi forbeholder os ret til at give afslag til ansøgere, der ikke har det nødvendige faglige niveau til at skabe et homogent hold. I de tilfælde tilbyder vi alternative kurser.

Pris

Kurset koster: 18.735 / SAP 17.434

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Tilvalgskurser (tilkøb) ovenfor.

Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Aktuelle kursusperioder

Forår 2022

Kursus periode: 21. februar – 3. juni.
Ansøgningsfrist d. 14. januar.
Den vejledende optagelsesprøve ligger i uge 5 (januar/februar)

Efterår 2022

Kursus periode: 5. september – 16. december.
Ansøgningsfrist d. 7. august.
Den vejledende optagelsesprøve ligger i uge 34 (august)

Musikundervisningen foregår i København.

Sådan tilmelder du dig

– Klik på det ønskede kursus ovenfor
– Udfyld og godkend den elektroniske tilmeldingsblanket
– Betal depositum
– Du modtager en mail med yderligere information i løbet af få dage

Bemærk, at du skal have indbetalt 1000,- kr. i depositum for at gå til den vejledende optagelsesprøve. Depositummet er aldrig spildt: Bliver du optaget, trækker vi depositummet fra kursusprisen. Får du afslag, betaler vi depositummet tilbage.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.