Bas- og trommelinjen

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!


Få intensiv musikundervisning i bas eller trommer på et højt fagligt niveau, og kom et skridt nærmere MGK, musikkonservatoriet og en karriere som professionel musiker.

Du er øvet bassist eller trommeslager, og har lyst til at fordybe dig i dit instrument i 14 uger, sammen med de andre instrumentalister og sangere på De Intensive. Du vil modtage undervisning der er tilpasset dine behov, og vi vil gøre alt for at du vil udvikle dig maksimalt, både teknisk og kunstnerisk i løbet af kurset.

Bas
Vi vil arbejde med konstruktion af de fede baslinjer, improvisation, stilbevidsthed, gennemgang af spilleteknikker og bladlæsning. Du kommer til at arbejde på at udvikle dit eget udtryk og din egen stil som bassist.

Trommer
Vi vil arbejde med masser af teknik og grooveforståelse – også i “skæve” taktarter. Du kommer til at arbejde med independence, stickings, ghosting/linear functions og meget mere.

Fag og skema

Musikundervisningen er en kombination af hovedfag (bas eller trommer) og bifag. Du kan desuden låne skolens øvelokaler udenfor undervisningstiden.
Du kan tilkøbe yderligere ekstra fag.

Kurset varer 14 uger. Der er 8 lektioner pr. uge:

Hovedfag: 2 lektioner pr. uge, 2 kursister.
Rytmisk træning: 2 lektioner pr. uge, 4-12 kursister.
Musikteori og Hørelære: 2 lektioner pr. uge, 2-6 kursister.
Sangskrivning/komposition: 2 lektioner pr. uge, 2-6 kursister.

Skemaet lægges efter den vejledende optagelsesprøve. Undervisningstiden er inden for tidsrummet 9-16.

1 lektion er 55 min. inkl. 10 min. pause.

Stævneuge

Omkring midten af kurset afholdes der stævneuge for alle kursister på De Intensive. Stævneugen ligger på alle 5 hverdage i tidsrummet 9-14.30 og afsluttes med en koncert fredag aften. Alle kursister bliver fordelt på tværs af de forskellige linjer på 4-5 hold.

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

Underviserne

Gennemgående undervisere:  Jakob Roland (bas) og Martin Seidelin (trommer)

Den vejledende optagelsesprøve

Formålet med optagelsesprøven er at sammensætte homogene og funktionsduelige hold. Prøven varer ca. 20 minutter og består af et par opgaver på dit instrument og en kort samtale.

Bas
Du skal medbringe en melodi/groove, der viser dit niveau på bedste måde. Andreas Møllerhøj, der er hovedfagsunderviser på linjen, vil derudover høre dig i improvisation samt tjekke dit kendskab til akkorder/noder.

Trommer
Du skal medbringe et selvvalgt groove, du føler dig tryg ved. Martin Seidelin, der er hovedfagsunderviser på linjen, vil derudover høre dig i nogle forskellige grooves, efterspilning m.m.

Vi sammensætter holdene, når alle prøver er afholdt. Vi lægger vægt på at skabe gode og homogene hold, der fungerer godt. Du får tilsendt en mail med prøvedato og tid, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 1000,- kr.

Vi forbeholder os ret til at give afslag til ansøgere, der ikke har det nødvendige faglige niveau til at skabe et homogent hold. I de tilfælde tilbyder vi alternative kurser.

Pris

Kurset koster: 12.940 / SAP 12.003.

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Ekstrafag (tilkøb) ovenfor.

Kurset betales 14 dage før sæsonstart. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Aktuelle kursusperioder

Forår 2018

Kursusperiode: 19. februar – 8. juni.

Efterår 2018

Kursusperiode: 3. september – 14. december.
Ansøgningsfrist: 1. august 2018.
Den vejledende optagelsesprøve ligger i uge 33 (2018)

Musikundervisningen foregår i København.

Sådan tilmelder du dig

– Klik på det ønskede kursus ovenfor
– Udfyld og godkend den elektroniske tilmeldingsblanket
– Betal depositum
– Du modtager en mail med yderligere information i løbet af få dage

Bemærk, at du skal have indbetalt 1000,- kr. i depositum for at gå til den vejledende optagelsesprøve. Depositummet er aldrig spildt: Bliver du optaget, trækker vi depositummet fra kursusprisen. Får du afslag, betaler vi depositummet tilbage.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.

Undervisere:

Jakob Roland Hansen

Mikael Kjær

Anders Holst

Johannes Bo Larsen

Anders T. Andersen

Spencer Gross