Vedr. Covid-19

Opdateret mandag d. 26. oktober 2020
På pressemøde fredag den 23. oktober meddelte statsministeren en række nye restriktioner omkring Corona. Vigtigst at forsamlingsloftet sænkes til 10 personer fra mandag den 26. oktober. Dette nye forsamlingsloft gælder frem til og med den 22. november.

På Rytmisk Center kan vi heldigvis fortsætte langt hovedparten af vores aktiviteter. Det drejer sig om:

Hvis du er deltager på et hold med over 9 deltagere hører du fra os med særlige vilkår for dit hold.

Mundbind eller visir:
Fra og med den 29. oktober skal alle kursister og undervisere bære mundbind i forbindelse med undervisning, dvs. når du går til og fra undervisningen, og når du bevæger dig rundt i bygningen. Du er velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned i dit undervisningslokale.

Retningslinjer vedr. Covid 19
Rytmisk Center gennemfører al undervisning i henhold til myndighedernes retningslinjer i forhold til mindskelse af spredningen af Coronavirus, herunder krav til plads i lokalerne pr. kursist og afstand mellem kursisterne.
Vi tager desuden følgende forholdsregler:

Hvis en deltager på et hold testes positiv for Covid-19 får de øvrige deltagere på holdet direkte besked.

Rytmisk Center følger myndighedernes vejledning for smittetilfælde, derfor:

– Udsætter vi næste mødegang foreløbigt en uge.
– Skal alle deltagere, der har været til stede på holdet den pågældende undervisningsdag, ud fra et forsigtighedsprincip lade sig teste, og testen skal være negativ (dvs. ikke påvist Covid-19), før man må møde op igen.

BEMÆRK: Testen kan først foretages tidligst 4 dage efter man har været i kontakt med den smittede. Indtil da bør du være opmærksom på, om du har symptomer og ellers være påpasselig med at overholde alle de anbefalede afstands- og hygiejnekrav.

VÆRNEMIDLER
Der er håndsprit ved indgangen og håndsprit samt desinfektionsservietter i alle lokaler.

HÅNDHYGIEJNE
Hænderne vaskes eller renses med håndsprit ved ankomsten til skolen og før og efter adgang til undervisningslokalet.

AFSTAND
Der er skal være en meters afstand mellem alle i undervisningslokalet. For sangere og blæsere skal der være en afstand på minimum 2 meter til nærmeste.

ADGANG OG UNDERVISNINGSLOKALER
Kursisterne møder umiddelbart før deres undervisning og forlader skolen umiddelbart efter. Ingen ophold i ventearealerne efter undervisning.

UNDERVISNINGEN
Kursisterne skal bruge eget instrument og egne trommestikker. Rytmisk Centers klaverer aftørres før og efter brug med desinficerende servietter, som findes i lokalerne. På Rytmisk Centers mikrofoner påsættes engangs-vindhætte, som kasseres efter brug.
Kordeltagere aftørrer den stol de har benyttet med desinficerende serviet før og efter undervisningen.
Lokalerne luftes ud så meget som muligt, min. før og efter hvert hold.

RENGØRING
Kontaktflader i bygningen rengøres flere gange dagligt.
I lokalerne er der håndsprit og desinfektionsservietter, så underviseren kan tørre instrumenter og nodestativer m.m. af mellem holdene.

SYMPTOMER PÅ SYGDOM
Hvis man har symptomer på forkølelse eller influenza, skal man ikke møde op til undervisning, men melde afbud og først komme tilbage, når man er helt rask, dvs. har været symptomfri i 48 timer.
Hvis der er konstateret corona i familien, skal du heller ikke møde til undervisning, før alle i familien er raske. Husk at give kontoret besked.

I TILFÆLDE AF AFLYST UNDERVISNING EFTER RETNINGSLINJER FRA REGERINGEN ELLER LOCK DOWN
Ved aflyste mødegange får man ikke deltagergebyret retur, men de aflyste mødegange bliver modregnet på et nyt hold når skolen åbner igen.

Særlige regler i forbindelse med Kursuspakker og De Intensive
Overvejer du at søge ind på et af disse kurser, eller allerede går der, og ønsker at vide mere i forhold til en evt. aflysning eller lock down, kontakt venligst Lis Wessberg på 33260757 eller liw@rytmiskcenter.dk