Lydstudielinjen
Er du vild med at producere musik – både din egen og andres?
Drømmer du om at kunne stå for det hele i processen, både hvad angår komposition, indspilning, mix og mastering? Hvordan miker jeg de forskellige instrumenter op på den helt rigtige måde, og hvilket outboard gear bruges til hvad i forskellige genre og situationer?
Ansøgningsfrist vedr. forår 2025 er 10. januar.
Semestret ligger 27. februar - 13. juni. 2025.
Det arbejder vi med på Lydstudielinjen.
På dette kursus vil du sidde bag ved vores 36 kanalers inline Audient ASP 8024 Heritage Edition coustom designet til Rytmisk Centers studio A.
Derudover har du også mulighed for at arbejde med Neve, API, SSL pre-amps og vores Lyrec analog 2” 24 spors båndoptager fra 1976.
Kurset er for lydteknikere/producere der allerede har en del erfaring med at indspille og mixe og gerne vil gøre karriere i branchen. Du får intensiv undervisning i indspilning, mix, mastering med professionelle fagfolk fra Medley studierne, The Village, og DR.
Undervisningen foregår primært i programmet ProTools.
Det får du!
130 lektioner med underviser i studie A.
3-4 produktioner med bands udefra plus mix og mastering opgaver. Her får du erfaring med et stort udvalg af mikrofoner og optage teknikker, alle de klassiske mix og mastering tricks samt effektive produktions tekniker.
Udover undervisningstiden har kursisterne på Lydstudielinjen råderet over lydstudiet udenfor undervisningstiden.
Her kan kursisterne på Lydstudielinjen indspille egne bands eller mixe på egne projekter.
Skema
Undervisningen ligger tirsdag og onsdag kl. 9-13.35.
I løbet af semestret vil der være 3 studiesessions a. 2 dage, med eksterne bands. På disse dage ligger undervisningen 17-22.30 på 1. session dag og kl. 9-14.30 på 2. session dag.
I normale undervisningsuger vil der være 10 lektioner pr. uge.
Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med din foretrukne DAW installeret samt hovedtelefoner.
Overvejer du musikproduktion uddannelsen (Rytmisk Musikkonservatorium - RMC) eller Tonemesteruddannelsen (DKDM) eller ønsker du udelukkende at få mere gang i karrieren som tekniker og producer – Så søg ind på Lydstudielinjen.
Gæsteundervisere
Hvert semester inviterer vi gæsteundervisere indenfor, og altid er det nogle af tidens hotteste musiknavne.
Gæsteundervisere i foråret 2023 er: Brimheim, Eee Gee og Søren Buhl
Ekstra fag
Hvis du ønsker det, kan du udvide dit skema med ekstra fag. På denne måde har du mulighed for at sammensætte dit skema så det bliver 100 % målrettet dine behov.
Ekstra fagene vælger du frit fra Rytmisk Centers hjemmeside under Voksne
Når du ved hvilke ekstrafag du ønsker, kontakter os på deintensive@rytmiskcenter.dk, så vil vi sørge for at ekstrafagene passer ind i dit faste skema.
Når du vælger ekstrafag udover dit faste skema får du 30 % i rabat på de ekstrafag du vælger.
Arrangementer
Udover den faste ugentlige undervisning vil der være forskellige arrangementer i løbet af semestret, såsom Colab uge på tværs af alle linjer, artist talks og koncerter. Derudover tilbydes alle kursister på De Intensive individuel studievejledning som kan omhandle branche, uddannelse m.m.
Undervisningen ligger i København.
Har du spørgsmål til De Intensive linjer, kontakt os på deintensive@rytmiskcenter.dk
OBS! Det faglige niveau på De Intensive er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers kursuspakker ud.
KURSUSPERIODER 2024
EFTERÅR 2024
Kursus periode: 2. september til 13. december.
Tilmeldingsfrist: 14. august
Optagelsesprøver: Uge 34 (august)
PRIS
Kurset koster: 23.000 / SAP 21.700.
For pianister koster kurset: 20.000 / 18.700.
Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.