Hvad betyder musik for vores fælles identitet? Debat og koncert med BISSE

03. oktober 2017

Kantinen, Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg Humletorvet 3 1799 København V

Klokken 15.00 -17:30

Arrangementet starter med koncert med BISSE

Fællesspisning, debat og koncert. UCC og Rytmisk Center inviterer alle til en undersøgelse af musikkens betydning for såvel sammenhængskraften som medborgerskabet.

Musik er en fast del af livet og påvirker alle mennesker – hvad enten man er passiv lytter eller aktiv udøvende. Og for rigtig mange er musik også med til at skabe en identitetsfølelse. Med musik bygger vi os selv, men hvordan værner vi om og styrker fællesskabet med musikken, ikke mindst vores kollektive
musikarv?

Kom til en eftermiddag, hvor vi netop skal udforske musik som vores fælles identitet. En aften der står i fællesskabets tegn med fællesspisning og fælles debat, fælles opmærksomhed på musik, og en koncert at gå hjem på.

Hvad er vi fælles om? Hvad skal vi være fælles om? Hvad gør musikken for dannelse til menneske og til fællesskab i Danmark? Hvordan vi forholder os aktivt til vores musikarv eller aktiverer den? Lad os blive klogere på, hvad musikken kan i forhold til vores fælles liv!

Mød

Kristine Ringsager (Aalborg Universitet)
Ihan Haydar (Musiker, L.I.G.A)
Rikke Forchhammer (Forstander, Krogerup Højskole og leder af Baobab Sisters)
Bisse/ Thorbjørn Radisch (Musiker)

Moderator: Ralf Christensen, Information

Folkekøkken kun 25 kr. Kantinen UCC Campus Carlsberg står for maden. Tilmelding skal ske på mail: folkekoekken.ucc@gmail.com.Skriv om du ønsker vegetarisk. Maden betales kontant. Tilmelding senest den 29. september.

TILMELD DIG VORES FACEBOOK EVENT

Arrangeres i samarbejde med