Hvad betyder musik for vores fælles identitet?

11. maj 2017

Kantinen Professionshøjskolen UCC, Campus Carlsberg Humletorvet 3 1799 København V

Fællesspisning, debat og koncert. UCC og Rytmisk Center inviterer alle  til en undersøgelse af musikkens betydning for såvel sammenhængskraften som medborgerskabet

Tidsplan

Fællesspisning 17.00 – 18.00
Debat 18.00 – 19.30
Koncert 19.30 – 20.00

Musik er en fast del af livet og påvirker alle mennesker – hvad enten man er passiv lytter eller aktiv udøvende. Og for rigtig mange er musik også med til at skabe en identitetsfølelse. Med musik bygger vi os selv, men hvordan værner vi om og styrker fællesskabet med musikken, ikke mindst vores kollektive
musikarv?

Kom til en aften, hvor vi netop skal udforske musik som vores fælles identitet. En aften der står i fællesskabets tegn med fællesspisning og fælles debat, fælles opmærksomhed på musik, og en koncert at gå hjem på.

Hvad er vi fælles om? Hvad skal vi være fælles om? Hvad gør musikken for dannelse til menneske og til fællesskab i Danmark? Hvordan vi forholder os aktivt til vores musikarv eller aktiverer den?

Lad os blive klogere på, hvad musikken kan i forhold til vores fælles liv!

Panel

Kristine Ringsager (Aalborg Universitet)
Ihan Haydar (Musiker, L.I.G.A)
Rikke Forchhammer (Forstander, Krogerup Højskole og
leder af Baobab Sisters)
Kirstine Stubbe Teglbjærg (Musiker, HUN SOLO, tidl.
Blue Foundation)

Moderator

Ralf Christensen, Information

Fællesspisning kun 25 kr.

Kantinen UCC Campus Carlsberg står for maden. Tilmelding skal ske på mail: folkekoekken.ucc@gmail.com. Skriv om du ønsker vegetarisk. Maden betales kontant. Tilmelding senest den 9. maj.