De Intensive

Find information om de enkelte linjer i menuen eller kontakt Lis Wessberg på telefon 3326 0757 (mandag-torsdag).

Er du på vej mod en professionel karriere som musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker? Få et intensivt 14 ugers kursus, hvor undervisningen forholder sig 100 % til det musikmiljø, du er en del af.

Du møder udøvende, professionelle kunstnere som undervisere. De kender musikmiljøet ud og ind, og hvad det hele handler om, herunder din ansøgning til MGK, Musikkonservatoriet eller andre relevante musikuddannelser.

Vi forventer til gengæld, at du er seriøs, hårdtarbejdende og videbegærlig. Du har arbejdet med din musik i en del år, og opfatter dig selv som viderekommen inden for dit felt. Nu vil du nå endnu længere!

Er du begynder eller let øvet på de instrument, og alligevel ønsker et intensivt kursus, er vores 13 ugers kursuspakker helt sikker noget for dig.

Kurserne

Undervisningen er intensiv og foregår i dagtimerne.  Du skal møde forberedt op til hver undervisningstime. Du har adgang til øvelokaler i dagtimerne på skolen. Der er tilknyttet studievejledning, og der er vejledende optagelsesprøver til alle kurser.

Du finder yderligere kurser i dagtid (9-16) under Voksne Dag, hvor vi tilbyder hold i sang, musik og lydproduktion for alle, der har lyst, samt specialkurser for de ambitiøse.

Se alle vores linjer i menuen.

Praktisk information

Klik her for information om tilmelding, betaling, ferieperioder, mv.

”Jeg har fået en masse værktøjer til, hvordan jeg selv kan igangsætte de kreative processer”. Mød sanger og komponist Rasmus Arvirk Larsen. Rasmus er tidligere kursist på De Intensive/Rytmisk Center.

 


 

Disse udvalgte kunstnere har gået på De Intensive hos Rytmisk Center:

SusBjerre14ugerskursusButtenschøn blandt sine guitarer, sine elskede plader og sin søns fiskeuro.