De Intensive

Brænder du for musik og arbejder hen imod en karriere som udøvende musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker?

På Rytmisk Center udbyder vi intensive 14 ugers kurser, som for alvor vil sætte retning på din kunstneriske udvikling.

Du kommer til at møde udøvende, professionelle kunstnere som dine undervisere. De kender musikmiljøet ud og ind, og deler samme engagement og lyst til musik som dig. Samtidig ved de hvad der kræves og kan hjælpe dig med at klæde dig på til f.eks. MGK, Musikkonservatoriet, Sonic College eller andre relevante musikalske veje.

Vi forventer, at du er seriøs, hårdtarbejdende og videbegærlig. Du har arbejdet med din musik i en del år, og opfatter dig selv som viderekommen inden for dit felt. Nu vil du nå endnu længere!

Er du begynder eller let øvet på de instrument, og alligevel ønsker et intensivt kursus, er vores 13 ugers kursuspakker helt sikker noget for dig.

Kurserne

Undervisningen er intensiv og foregår i dagtimerne.  Du skal møde forberedt op til hver undervisningstime. Du har adgang til øvelokaler i dagtimerne på skolen. Der er tilknyttet studievejledning, og der er vejledende optagelsesprøver til alle kurser.

Du finder yderligere kurser i dagtid (9-16) under Voksne Dag, hvor vi tilbyder hold i sang, musik og lydproduktion for alle, der har lyst, samt specialkurser for de ambitiøse.

Se alle vores linjer i menuen.

Find information om de enkelte linjer i menuen eller kontakt Lis Wessberg på telefon 3326 0757 (mandag-torsdag).

Praktisk information

Klik her for information om tilmelding, betaling, ferieperioder, mv.

”Jeg har fået en masse værktøjer til, hvordan jeg selv kan igangsætte de kreative processer”. Mød sanger og komponist Rasmus Arvirk Larsen. Rasmus er tidligere kursist på De Intensive/Rytmisk Center.

 


 

Disse udvalgte kunstnere har gået på De Intensive hos Rytmisk Center:

SusBjerre14ugerskursusButtenschøn blandt sine guitarer, sine elskede plader og sin søns fiskeuro.