De Intensive

Arbejder du hen imod en karriere som professionel udøvende musiker, sanger, sangskriver, komponist, producer eller lydtekniker?
De Intensive linjer på Rytmisk Center er stedet hvor du udvikler dig maksimalt på kortest tid.

På Rytmisk Center udbyder vi intensive 14 ugers musikkurser, som for alvor vil sætte retning på din kunstneriske udvikling.

Du kommer til at møde udøvende, professionelle kunstnere som dine undervisere. De kender musikmiljøet ud og ind, og deler samme engagement og lyst til musik som dig. Samtidig ved de hvad der kræves og kan hjælpe dig med at klæde dig på til f.eks. MGK, Musikkonservatoriet, Sonic College eller andre relevante musikalske veje.

Vi forventer, at du er seriøs, hårdtarbejdende og videbegærlig. Du har arbejdet med din musik i en del år, og opfatter dig selv som viderekommen inden for dit felt. Nu vil du nå endnu længere!

Er du begynder eller let øvet på de instrument, og alligevel ønsker et intensivt kursus, er vores 13 ugers kursuspakker helt sikker noget for dig.

Kurserne
Undervisningen er intensiv og foregår i dagtimerne. Som kursist på De Intensive har du fri adgang til øvelokaler og produktionsstudier dag, aften og weekends. Der er tilknyttet studievejledning, og der er vejledende optagelsesprøver til alle kurser.

Se alle vores linjer i menuen.

Find information om de enkelte linjer i menuen eller kontakt Lis Wessberg på telefon 3326 0757 (mandag-torsdag).

Praktisk information

Klik her for information om tilmelding, betaling, ferieperioder, mv.

 


 

Disse udvalgte kunstnere har gået på De Intensive hos Rytmisk Center:

SusBjerre14ugerskursusButtenschøn blandt sine guitarer, sine elskede plader og sin søns fiskeuro.

Oh Land                                Sys Bjerre                           Thomas Buttenschøn

Fabian Mazur