eQ Fridays #3 med Vakle – vokalproduktion & mix

03. september 2021 kl. 15:00


eQ Fridays er et månedligt meet-up omkring musikproduktion, præsenteret af  Rytmisk Center, DJBFA og Beats By Girlz Denmark.

Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller videndeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Næste eQ Fridays foregår 3. september. Denne gang får vi besøg af producer Vakle, som vil fortælle og dele tips om vokalproduktion.
Vakle (hun/hende) producerer fra sit studie på Nørrebro i København, hvor r’n’b, hiphop og soulede pop-produktioner oftest flyder ud af hendes monitors. Lyden bærer tydeligt præg af hendes første år som producer, som blev tilbragt i London, og hendes beats er udfordrende, eksperimenterende og lidt fløde til tider.
Ud over at producere sit eget og andres musik, er Vakle en del af det danske producerfællesskab ‘We Produce’ samt tilrettelægger og producent af Girls Are Awesome podcasten ‘Talking Tunes’ hvor hun snakker om musikproduktion med andre artister såsom Soleima, Alina Smith, Lydmor og mange flere.
Til september udkommer første single fra et konceptalbum fra Vakle med vokalfeatures på alle tracks – en r’n’b anthem vi blandt andet kommer til at kigge på på workshoppen.
Derudover kommer vi til at optage og mix en vokaloptagelse sammen fra start til slut, samt Vakle vil dele alle sine yndlings tricks og plugins med jer

Hvad er konceptet?
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk der arbejder med musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden. 

eQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.

Vi stræber efter at skabe et rart læringsrum for alle.  Vi lytter og hjælper hinanden og bliver klogere derigennem. Der vil være navne og pronominrunder til alle events  (Det vil sige at man fortæller om man foretrækker hun, hen, han, de eller den som omtale). 

Eventet er GRATIS, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding – som du gør HER

Kommende eQ Fridays i 2021:
1. oktober
5. november
3. december