eQ Fridays med Søs Gunver Ryberg

04. februar 2022 kl. 15:30


‘Eksperimenter og personligt udtryk’ med Søs Gunver Ryberg

SØS Gunver Ryberg (hun/hende) er en internationalt anerkendt komponist, performer og lydkunstner kendt for sin kompromisløse intensitet, banebrydende og genrebrydende udgivelser og live optrædener over hele verdenen i mange forskellige sammenhænge fra festivaler og klubber til museer og site specific locations.

Søs vil give en inspirerende introduktion til sit virke med udgivet musik, koncerter og hvordan hun har overført sin kunstnerisk udtryk til også at komponere for større projekter fx. computerspil, installation, performances, dans og film.

Konkret vil hun fortælle og demonstrere et software program kaldet Forester, som er en anderledes kreativ måde at bearbejde field recordings, stems, hele tracks, live inputs. På den måde kan det bruges til at arbejde videre med ens produktion, skabe helt nye ideer eller remixe. DO try this at home, kids!

Søs har spillet på festivaler og venues som bla. Berghain, Atonal, Berlin Philharmonie, CTM Festival, ADE, Flow Festival, Boiler Room, DR koncertsal for at nævne nogle få. Hun udgav anmelderroste Entangled på Berlin Label Avian og senest WHYT 030 på London Label AD93. Hun har modtaget flere priser og nomineringer for sit virke og komponerer desuden til multikanals værker, installationer, dans, performances, computerspil og film.

Hvad går eQ Fridays ud på?
Bliv klogere på musikken og mød dine musiker-kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Tilmelding 
Eventet er GRATIS, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Tilmeld dig HER
Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. eQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Hvem står bag?
eQ Fridays er et samarbejde mellem Beats By Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet