Songster College // Releasekoncert i Pumpehuset

Rytmisk Center og Royal Beer præsenterer

Meloh og Bawl

De første artister fra Rytmisk Centers Songster College afslutter deres forløb, og det fejrer vi med en stor releasekoncert.

12. december 2017 klokken 20.00 i Pumpehuset. Gratis entré.

Dørene åbner klokken 19.00.

Songster College et helt nyt 1. årigt kursus på Rytmisk Center, hvor afgangsprojektet er en EP produktion inklusiv musikvideo. Kom og hør musikken og se musikvideoerne.

// Meloh

Meloh er en af kursisterne på første opstart af Songster College.

Navnet Meloh danner ramme for den unge sangskriver Amanda, der byder dig ind i et kreativt univers fra blide popmelodier til forførende melankoli. Hun fik sin debut på den danske musikscene i 2012, og blev efterfølgende signet til Universal Music Germany i forbindelse med sit samarbejde med den tyske producer duo Fahrenhaidt.

Efter at have udsendt 2 albums i Tyskland, hjemvendte hun til Danmark og startede på Rytmisk Center, under holdet Songster College. Her har hun arbejdet på sin første EP i samarbejde med kursets undervisere Kaspar Kaae og Rasmus Allin.

”Jeg valgte at søge Songster College i håb om at jeg ved vejs ende ville føle mig teknisk og lyrisk uafhængig, og selvfølgelig i forhåbning om at kunne kreere min egen personlige EP. – Meloh.”

// Bawl

Bawl er soloprojektet fra sangskriver og producer Alexander Dissing.

Gennem Songster College har Alexander fået sparring og støtte i at tage sin musik til det næste skridt. Nu står han klar med en fin samling af sange, som er langt mere ærlige end tidligere projekter.

På produktionen er der også sket en udvikling, da han har rykket sig væk fra digital musik og indspillet de fleste af sangene med rigtige instrumenter.

Nu står Bawl klar med en ny ep, og det er bestemt noget andet end man er vant til at høre fra ham. Ep’en er produceret i samarbejde med Rasmus Allin, der tidligere har produceret for blandt andet Junkyard Productions, Pharfar og All Saints.

 

Tilmelding til eventen på Facebook – klik her.

Læs mere om Songster College her.