Lyddesignkurset for øvede

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!


Få 5 ugers intensiv undervisning i musikproduktion på laptop på et højt fagligt niveau.

Vi lever i en verden hvor en 5.000 kr. laptop kan konkurrere med et 2.000.000 kr. lydstudie, men selvom prisen for at skabe en industristandard produktion er faldet, er mængden af teknikker og maskiner steget og blevet mere avanceret.

Med den digitale æra har vi nu adgang til tusindvis af plugins, der alle har sin egen lyd og formål, hvilket gør det næsten umuligt at skabe sig et overblik. Det er bl.a. de plugins og teknikker vi vil undervise i på Lyddesignkurset.

På kurset vil vi bl.a arbejde med disse plugins:

-Fabfilter
-Waves
-Native komplete ultimate
-Serum
-Soothe, spiff, trackspacer

Hvis du har arbejdet med produktioner før, men ikke lige kan få det til at lyde som din favorit produktion eller et radiohit, er kurset noget for dig. Vi fokuserer på at bringe øvede/erfarne brugere op på et mere avanceret niveau, ved at vi bl.a. gennemgår; Sonisk kvalitet, dynamiske virkemidler, dybde og bredde, samt avanceret lyd designteknikker, layering, psykoakustik, harmonilære og grundlæggende musikteori for moderne populærmusik. Herunder fokuserer vi på pop, edm, hip hop, trap, trance, dubstep mm. men vil naturligvis tage udgangspunkt i kursisternes produktioner og behov.

Forudsætninger
Du skal have masser af erfaring med at producere musik, og du skal være så meget hjemme i din foretrukne DAW at du kan oversætte de forskellige mix og mastering teknikker til den.

Bemærk, at du skal medbringe din egen laptop med DAW samt hovedtelefoner.

Underviser

Julian van Kranendonk
Julian er uddannet fra konservatoriet i Århus, hvor han har en kandidat i musikproduktion og komposition. Han har udgivet musik på Sony, Warner music og disco:wax med vel over halvanden million afspilninger på tværs af de forskellige streamingtjenester.

Fag og skema
Kurset varer 5 uger. Kurset har 2-4 kursister.

– Lyddesign/mix/mastering – 10 lektioner pr. uge
Undervisningen ligger mandag kl. 9.00- 13.35 og onsdag kl. 9-13.35.

OBS! Masser af muligheder for at vælge tilvalgsfag som musikteori, hørelære, improvisation, klaver, guitar, bas m.m. Læs mere under afsnittet Tilvalgskurser længere nede i teksten.

1 lektion er 55 min. inkl. 10 min. pause.

Øvelokaler
Du kan låne skolens lokaler udenfor undervisningstiden i tidsrummet 9-22.

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

Pris

Kurset koster: 5.452 / SAP 4.952

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Tilvalgskurser (tilkøb) ovenfor.

Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset.

Aktuelle kursusperioder

Forår 2021

Kursus periode: 26. maj – 28. juni.
Ansøgningsfrist d. 10. maj.

Musikundervisningen foregår i København.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.