Manus Bell

Direktør
Manus Bell er musikselskabet Affiliateds “Managing Director” og medejer af virksomheden. Han har siden 2018 tegnet realistiske og produktive forretnings- og projektplaner med fokus på eksekvering af alle deres udgivelser.

Han står får uploading, registrering og det meste af vores digitale back-end. Manus har overblikket, herunder over økonomien.

Udover et godt overblik har Manus Bell er god branche forståelse. Han drømmer om at gøre musikbranchen mere åben og transparent for at skabe bedre muligheder for de mindre spillere samt give lytterne en større indsigt i, hvilke fremgangsmetoder, der dominerer lige nu og hvorfor det skal ændres for at skabe lige muligheder for alle i branchen. 

Artist
Med politisk ildsjæl og et fænomenalt flow bruger Manus Bell hiphop til at formidle sit syn på verdenssituationen. Hans dybe og genkendelige stemme rummer en oprigtighed, som drager lytteren ind i hans alvorlige tematikker. Og med mere end 100 koncerter, to albums, en EP og en håndfuld singler på CV’et har Manus Bell sat sit aftryk på den danske hiphop scene. Med en rå indlevelse og et overlegent flow kan Manus Bell få enhver til at føle sig som en del af 90’ernes hiphop miljø i Brooklyn, hvor attituden, budskabet og leveringen er i fokus.

Manus Bell er en original ’Master of Flow’. Leveringen kan altid mærkes, og hans tekniske evner ligger i den absolutte topklasse, når han med lynets hastighed skyder med dobbelttempo-trioler uden besvær. Han bruger indlevelsen i sit vokale udtryk til at sætte en stemning, der opfordrer lytteren til at lægge sit seriøse øre til dét, han har på hjerte. Manus Bells retfærdighedssans skinner igennem i hans lyrik, som med en poetisk ærlighed og vrede drager publikum ind i en verden af storpolitiske konflikter, socialkulturelle observationer og samfundskritiske problemstillinger.

Manus Bell er gæst på Producerklubben.