Mit barns musikinteresse

Du behøver ikke have forstand på musik for at hjælpe og støtte dit barns musikinteresse. Det er bl.a. derfor, dit barn går hos os – fordi vi har forstand på musik og undervisning i musik.

Når dit barn begynder at få musikundervisning, skal barnet have adgang til instrumentet privat (helst hjemme), så barnet kan øve sig. På Rytmisk Center får dit barn undervisning i, hvordan barnet spiller og behersker instrumentet. Det er derhjemme, at barnet skal øve sig for at blive dygtigere.

Gode råd til, hvordan du støtter og motiverer dit barn:

Gode råd til gode øvevaner, du kan give til dit barn:

Det allervigtigste, som både du og dit barn skal huske: Musik skal være sjovt! Bliver dit barn irriteret eller sur over de sange, barnet spiller, så lav noget andet. Bliv ikke siddende med noget, der driller. Barnet skal nok få det til at fungere på et senere tidspunkt.

Mangler du et instrument?

Klik her for mere information om diverse udlejere og forhandlere.

Børn og unge

Rytmisk Center har en lang og stolt tradition for kreative fritidsaktiviteter for børn og unge. Vi udvikler konstant vores tilbud, så de er tidssvarende og skuer fremad. Vi har et tæt samarbejde med vores flere end 170 undervisere, så vi sikrer et konstant højt niveau.

I dag tilbyder vi sang- og instrumentalundervisning samt hold i dans, teater, billedkunst og forfatterværksted.

Vi er overbevist om, at det er børnenes egen skabertrang og glæden ved at udfolde og udtrykke sig, der er drivkraften i al læring. I mødet med den udøvende kunstner åbner vi døren ind til en verden, hvor fantasi og leg understøtter den enkeltes udvikling.

Se alle vores hold i menuen.

Vores aktiviteter er fordelt på følgende fire adresser:

Praktisk information

Klik her for information om tilmelding, betaling, ferieperioder, mv.