Musik og Inklusion 

I marts 2017 starter et projekt, som skal virkeliggøre Rytmisk Centers målsætning om at nå ud til alle københavnere. Via opsøgende arbejde, PR og musikalsk/pædagogisk nytænkning er det ambitionen at øge andelen af deltagere med nydansk baggrund i Rytmisk Centers kurser.

Projektet modtager støtte fra Statens Kunstfond, Kulturstyrelsen og Københavns Kommune og retter sig primært mod børn og unge under 25.

Følg projektet her på siden og tilmeld dig gerne Rytmisk Centers nyhedsbrev for seneste nyt.

Links

Presse
Aktuelt

Projektlederen

Johannes Frandsen Skjelbo (JFS), født 1972
Mail: johs@rytmiskcenter.dk

Cand.mag i musikvidenskab fra Københavns Universitet 2009 med tilvalg i informationsteknologi. Sidefag fra IT-universitetet 2005-2007. Ansat som ekstern lektor på Musikvidenskab 2009-2011. I efteråret 2015 modtog JFS Ph.d. graden for sin afhandling om musiklivet blandt danske unge med muslimsk baggrund. Afhandlingen er baseret på 3 års feltarbejde blandt unge i forskellige rammer. JFS er pianist og keyboardspiller. Han har siden 1999 været ansat på Rytmisk Center og en række andre institutioner som blandt andet korleder, akkompagnatør og musikunderviser.

Udover nævnte afhandling om unge muslimers musikliv er JFS medforfatter til videnskabelige artikler om musik og islam i Vesteuropa (under udgivelse). JFS var deltager i det Nordforskstøttede forskningsprojekt RMC (2010-2014), som blandt andet fokuserede på musik blandt Europas minoriteter.

Om Rytmisk Center

Rytmisk Center er en kultur- og undervisningsinstitution, der siden 1979 har tilbudt voksenundervisning inden for musik og bevægelse samt kulturelle aktiviteter for børn og unge under folkeoplysningsloven. Vi underviser på alle niveauer og tilbyder undervisning i stort set alle instrumenter, rytmik, komposition, studie- og musikproduktion m.m.

Rytmisk Center har ansat over 150 professionelle undervisere og har årligt i omegnen 5000 kursister i alderen 2-90 år.  Rytmisk Center ledes af en erfaren administration bestående af konsulenter med mange års administrativ og baggrund og høj musisk faglighed.  Vi har lokaler på Vesterbro, Østerbro og i Brønshøj i København.

Administrerende leder og økonomisk ansvarlig: Kåre Emtoft
Projektleder: Udviklingskonsulent, Carsten Mørch-Bentzen

Rytmisk Center blevet kåret som Årets Aftenskole i 2015. Læs mere om Rytmisk Center på: rytmiskcenter.dk

Kontakt

Projektkonsulent Johannes Skjelbo
Mail: johs@rytmiskcenter.dk
Tlf. 61682953

Udviklingskonsulent Carsten Mørch-Bentzen
Mail: cb@rytmiskcenter.dk
Tlf. 60173770