Producerklubben 2021

Find dit hold og tilmeld dig


Der er ingen aktuelle hold i denne kategori!


Bliv medlem af et fællesskab hvor musikproduktion er omdrejningspunktet.

10 lørdage i tidsrummet 11-17 åbner Rytmisk Center deres produktionsstudier op for medlemmerne af Producerklubben.

Musikproducer og labelejer Benjamin ”Yuwanit” Winberg vil stå til rådighed for sparring alle 10 lørdage. Derudover vil der 5 af lørdagene være en gæst som f.eks kan være en kendt producer, brancheperson, musiker, eller topliner som vil holde oplæg og inspirere medlemmerne.

Benjamin ”Yuwanit” Winberg siger om klubben:

”Da jeg selv startede min rejse, var der ingen til at lære mig effektive teknikker, vigtige regler og hjælpemidler inden for musikproduktion. En ting jeg dog lærte meget hurtigt, var at jo flere personer med samme interesser, som jeg omgav mig med, jo hurtigere udviklede mine musiske horisont sig. Jeg lærte at få kritik, sparre, lærer fra mig og vigtigst af alt; at suge til mig af brugbar viden og erfaring.

Det er dette som Producerklubben kan give dig – et producerværksted, hvor du deler din interesse i al lave musik sammen med de andre medlemmer udover at få masser af sparring og oplæg fra professionelle der kender branchen ud og ind. Derfor er det også vigtigt at du medbringer produktioner, du har lyst til at dele med de andre medlemmer af klubben.

Hvem er Producerklubbens medlemmer
Producerklubben er for den let øvede producer, som har arbejdet med musik igennem et stykke tid og har en del produktioner bag sig. Medlemmerne medbringer deres egen laptop med en DAW installeret samt hovedtelefoner.

Hvordan er lørdagene tilrettelagt
Hver lørdag starter med et oplæg fra Benjamin ”Yuwanit” Winberg eller en gæst. Disse oplæg kan omhandle alt fra produktionstekniske spørgsmål, branche, støttemuligheder, funding m.m.

Herefter fordeles de fremmødte medlemmer på mindre hold der nu går ud i Rytmisk Centers produktionsstudier. Her vil medlemmerne arbejde på egen hånd med enten medbragte produktioner, eller måske helt nye produktioner.

Lørdagen sluttes af med at alle mødes og fremlægger dagens arbejde.

Efterårets 5 gæster er:

Elias Segujja – Gæst d. 23. oktober

IVAN$ITO – Gæst d. 6. november

Manus Bell – Gæst d. 13. november

Alexander Engel – Gæst den 27. november

Stine Kinck – Gæst d. 4. december

Producerklubben holder åbent følgende 10 lørdage
16/10 + 23/10 + 30/10 + 6/11 + 13/11 + 20/11 + 27/11 + 4/12 + 11/12 + 18/12

Der er plads til 25 medlemmer i klubben.

Pris
Et medlemskab koster 1.500 / SAP 1.285 kr. 

Det er muligt at tilmelde sig løbende til klubben.
Prisen er den samme uanset hvor mange lørdage man kan deltage i.