Rytmik i daginstitutionerne

Musikalsk Legestue for daginstitutioner i Københavns Kommune

Få en hyggelig, nærværende og lærerig stund med børnene i institutionen, i form af Musikalsk legestue.  Gennem leg med musikken stimuleres barnets sanser og kompetencer – musikalske, kropslige, sproglige og ikke mindst de sociale kompetencer.

I en ramme af leg og fantasi vil vi arbejde med sanglege, rytmer, bevægelse, dans,  historiefortælling og lytte til musik. Børnenes fantasi og spontanitet kan være med til at forme legene, da det er min erfaring at de har nogle rigtig gode idéer, som kun er med til at gøre det hele sjovere.

Jeg medbringer rekvisitter i form af rytmeæg, tørklæder og faldskærm. Jeg underviser fra 1 år og op.

Kontakt te@rytmiskcenter.dk for booking og pris.

Kender du  Gøsselskolen?

Gøsselskolens formål er at kvalificere deltagerne til at arbejde med musik og bevægelse med børn i alderen 0–9 år. Kurset henvender sig primært til personer med en pædagogisk uddannelse og strækker sig over 2 år. Læs mere her.

Børn og unge

Rytmisk Center har en lang og stolt tradition for kreative fritidsaktiviteter for børn og unge. Vi udvikler konstant vores tilbud, så de er tidssvarende og skuer fremad. Vi har et tæt samarbejde med vores flere end 170 undervisere, så vi sikrer et konstant højt niveau.

I dag tilbyder vi sang- og instrumentalundervisning samt hold i dans, teater, billedkunst og forfatterværksted.

Vi er overbevist om, at det er børnenes egen skabertrang og glæden ved at udfolde og udtrykke sig, der er drivkraften i al læring. I mødet med den udøvende kunstner åbner vi døren ind til en verden, hvor fantasi og leg understøtter den enkeltes udvikling.

Se alle vores hold i menuen.

Vores aktiviteter er fordelt på følgende fire adresser:

Praktisk information

Klik her for information om tilmelding, betaling, ferieperioder, mv.

Undervisere:

Anna Kjærsgaard