Rytmisk Center København søger ny leder

Vi søger en ildsjæl, der kan lede vores administration med 8 kompetente medarbejdere, varetage vores politiske interesser og fortsætte centrets udvikling og forvalte vores økonomi.

Rytmisk Center er en kulturinstitution, der arbejder under Folkeoplysningen. Vi har årligt i omegnen af 6000 kursister, der går til musiske aktiviteter. Derudover er vi en aktiv igangsætter og arrangør af debatter og andre eksterne kulturelle aktiviteter. Vi er en organisation, der er præget af høj faglighed, og et tæt udviklingssamarbejde som følges til dørs af den enkelte medarbejder.

Vi søger en ny leder, der igennem sit arbejdsliv har stået i front for udviklingsprocesser og skabt resultater. Vi er en organisation, der af natur er nysgerrig og engageret, og du skal sammen med os skabe nye veje for centret, samtidig med at du understøtter de nuværende aktiviteter.

Du skal have kærlighed til musikken og kulturen og have politisk tæft. Du leder centret i en positiv tone og har et netværk i og udenfor kulturlivet, du gerne bringer i spil. Du er god til at processtyre, formulere og realisere strategier og visioner sammen med din bestyrelse og personale – alt imens du har fingrene i den daglige drift, og har det store overblik.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver blandt andet:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til souschef Torben Engberg, tlf. 3326 0754.

Rytmisk Center betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansættelsen:

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst for skoleledere inden for folkeoplysende voksenundervisning.

Ansættelsestidspunkt: Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningsfrist: 5. februar 2018, klokken 12.00.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning + CV. Ansøgning modtages elektronisk på mail: rc@rytmiskcenter.dk

Angiv ”stillingsansøgning” i emnefeltet.

Læs mere om os på www.rytmiskcenter.dk.