Rytmisk Center genåbner den 8. juni

Kære nuværende og kommende kursister.

På denne side kan du læse nyt vedr. Rytmisk Centers håndtering af kurser og aktiviteter i forbindelse med Coronavirus pandemien.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål om nuværende og kommende kurser. Kontakt os på mail rc@rytmiskcenter.dk. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt det er muligt.

Vil du direkte i kontakt med en af vores medarbejdere, finder du en komplet medarbejderliste her.

Nyt fra Rytmisk Center

Opdateret den 2. juni 2020 klokken 10.30

Endelig kan vi påbegynde åbningen af Rytmisk Center! Vi har indkaldt ekstra rengøring, indkøbt masser af håndsprit og har opsat skilte med retningslinjer.

– Børn og Unge

Instrumentalhold og sammenspil for Børn og Unge starter fra og med i dag. Rytmik starter fra næste uge 24. Vi afventer stadig information om forsamlingsloftet, hvorfor vi ikke kan påbegynde vores storhold – dans og teater – endnu.

– Instrumentalhold og sammenspil for Voksne starter fra og med 8. juni.Vi afventer stadig information om forsamlingsloftet, hvorfor vi ikke kan påbegynde vores storhold – kor – endnu.

Opdateret den 11. maj 2020 klokken 14.30

Rytmisk Center genåbner den 8. juni.

Statsministerens udmelding den 7. maj giver mulighed for, at Rytmisk Center kan genåbne for undervisning og andre aktiviteter den 8. juni som et led i genåbningens fase 3. Der vil dog være en række sundhedsfaglige restriktioner, som Rytmisk Center naturligvis vil leve op til.

– For nuværende kursister: Afvent yderligere udmelding fra os vedr. fortsættelse/genoptagelse af jeres eksisterende kurser
– For kommende kursister: Tilmeld jer trygt vores hold på websitet

Vi GLÆDER os til at se jer på Rytmisk Center.

Opdateret den 3. april 2020 klokken 13.00

Vi venter på Statsministerens udmelding om genåbning af Danmark – herunder hvornår vi som Aftenskole kan gennemføre undervisningen.

Vi følger situationen tæt, og vi retter os efter myndighedernes officielle retningslinjer. Så snart det er muligt at genoptage undervisningen, melder vi det ud til alle.

Opdateret den 23. marts 2020 klokken 11.45

Vi håber, at I alle har det OK på trods af denne kritiske situation.

Rytmisk Centers administration arbejder hjemmefra. Vi arbejder 24/7 for at følge med i udviklingen og prøver at løse situationen på bedst mulig vis. Regeringens udmeldinger samt retningslinjer fra vores landsforbund (DOF), er de pejlemærker vi navigerer efter.

Undervisning på Rytmisk Center udsættes til og med 13. april

Seneste anbefaling fra DOF er, at vi som aftenskole skal udsætte al undervisning til og med 13. april 2020. Vi følger deres anbefaling – og varsler derfor udsættelse af aktiviteter til og med den 13. april.

– Det betyder en uges yderligere lukning, da der i den periode også er påskeferie.

Fremtiden

Vi gør, alt hvad vi kan for at finde erstatning for tabt undervisning. Så snart der er nyt, kontakter vi jer.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Bedste hilsner,
Ledelsen på Rytmisk Center

Opdateret mandag den 16. marts 2020 klokken 12.30

Kære kursist på Rytmisk Center

Danmark befinder sig i en helt ekstraordinær situation hvilket også berører den planlagte undervisning på Rytmisk Center. Pt. hedder tidshorisonten for nedlukning af skolen d. 29/3.

Rytmisk Center arbejder på at finde løsninger, så kursisterne i videst muligt omfang får erstattet deres undervisning i slutningen af deres kursus.

– For kurser med 13 mødegange eller mere vil erstatningsmødegangene ligge i juni måned.

– Ved. kortere kurser lægges erstatningsgangene videst muligt i april/maj måned.

– Ved weekendkurser og enkeltdagskurser, arrangeres der alternative datoer.

Du vil modtage en mail i løbet af denne uge, hvor datoer for dine erstatningsmødegange vil fremgå.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os – find vores kontaktinformation her.

Venlig hilsen
Ledelsen på Rytmisk Center

Opdateret torsdag den 12. marts 2020 klokken 10.45

Kære kursister

På baggrund af pressemødet der netop er blevet afholdt i Statsministeriet, vælger Rytmisk Center at lukke ned for alle aktiviteter midlertidig.  Gældende fra dags dato.

Som udgangspunkt holder vi lukket – ligesom resten af landets skoler- til og med den 29. marts.

Det betyder, at du ikke skal møde op på Rytmisk Center, før vi har meldt nyt ud.

Dette er en helt ekstraordinær situation, som har ramt os alle, og som derfor også er ude af vores hænder. På grund af force majeure, har vi derfor heller ikke mulighed for at kompensere for aflyste aktiviteter, der afholdes i lukkeperioden.

Det er vigtigt, at vi som kulturinstitution bakker op om de anbefalinger der kommer fra regeringen i denne ekstreme situation. Vi tager Coronaviruspandemien ekstremt alvorligt, og ser det som vores vigtigste opgave at beskytte jer kursister og vores undervisere – og dermed bidrage bedst muligt til, at vi som samlet befolkning kommer bedst igennem denne krise.

Vi henviser til vores website, vores nyhedsbrev (som man kan tilmelde sig på www.rytmiskcenter.dk) og/eller vores Facebook side for løbende information om Rytmisk Centers tiltag. For generel information om Coronaviruspandemien henviser vi til Sundhedsstyrelsens website.

Vi beder om jeres forståelse, hvis vores responstid ikke er så hurtig som vanligt i den kommende tid.

Med venlig hilsen
Rytmisk Center