Sangskriverlinjen

Find dit hold og tilmeld dig

Hold nr: 56980
Ledige pladser

Sangskriverlinjen- Start februar 2018

Periode: 19.2.2018 - 8.6.2018
Sted: Vesterbrogade 107 E. København V
Underviser: Skiftende undervisere
Tilmeld
Depositum: 1000 kr.

Her tilmelder du dig den vejledende optagelsesprøve til Sangskriverlinjen.


Få intensiv undervisning i sangskrivning på et højt fagligt niveau, og kom et skridt nærmere musikkonservatoriet og en karriere som professionel sangskriver.

Du får udviklet og styrket din egen unikke og originale musikalitet. Du kommer til at formulere en retning og en musikalsk vision, som bliver din ramme og mål for dit efterfølgende arbejde på Sangskriverlinjen.

Du lærer en række kreative og praktiske øvelser, som vil afdække og videreudvikle de forskellige elementer i dit personlige sprog og din personlige “tone”.

Fag og skema

Undervisningen ligger tirsdage og onsdage kl. 9-12.40.

Kurset varer 14 uger. Der er 8 lektioner pr. uge, hvor vi gennemgår en række elementer med sangskrivningen som omdrejningspunkt. Du kan tilkøbe yderligere ekstra fag.Du bliver bevidst om den skabende proces, og hvordan du får fokus i dit kreative arbejdeDu får inspiration og frit flow i tekstarbejdet, og vi afdækker, udvikler og forfiner dit personlige sprog

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

Stævneuge

Omkring midten af kurset afholdes der stævneuge for alle kursister på De Intensive. Stævneugen ligger på alle 5 hverdage i tidsrummet 9-14.30 og afsluttes med en koncert fredag aften. Alle kursister bliver fordelt på tværs af de forskellige linjer på 4-5 hold.

Underviserne

Gennemgående underviser: Jonas H. Petersen

Tidligere gæsteundervisere: Bisse, Troels Abrahamsen og Esben Andersen (Rangleklods)

Eksempler på gæsteundervisere på Sangskriverlinjen: Bisse, Soffie Viemose, Kaspar Kaae, Nana Jacobi, Silas Bjerregaard., Kristoffer Rom.

Optagelsessamtale

Vi indbyder dig til en samtale for at høre mere om dine tanker, ambitioner, metode, mv. Derudover vil vi gerne høre 2 af dine egne sange, som du vil blive bedt om at indsende som mp3 filer via mail. når vi har modtaget din ansøgning. Til selve optagelsessamtalen vil vi, udover samtalen, gerne høre dig fremføre en af dine egne sange. Gerne akustisk. Rytmisk Center stiller ikke akkompagnatør til rådighed.

Du får tilsendt en mail med dato og tid for samtale, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 1000,- kr.

Vi forbeholder os ret til at give afslag til ansøgere, der ikke har det nødvendige faglige niveau til at skabe et homogent hold. I de tilfælde tilbyder vi alternative kurser.

Pris

Kurset koster: 11.228 / SAP 10.186

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Ekstrafag (tilkøb) ovenfor.

Kurset betales 14 dage før sæsonstart. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Aktuelle kursusperioder

Efterår 2017

Kursusperiode: 4. september – 15. december.

Forår 2018

Kursusperiode: 19. februar – 8. juni.
Ansøgningsfrist: 8. januar 2018.
Den vejledende optagelsessamtale ligger i uge 4 (2018)

Musikundervisningen foregår i København.

Sådan tilmelder du dig

– Klik på det ønskede kursus ovenfor
– Udfyld og godkend den elektroniske tilmeldingsblanket
– Betal depositum
– Du modtager en mail med yderligere information i løbet af få dage

Bemærk, at du skal have indbetalt 1000,- kr. i depositum for at gå til den vejledende optagelsesprøve. Depositummet er aldrig spildt: Bliver du optaget, trækker vi depositummet fra kursusprisen. Får du afslag, betaler vi depositummet tilbage.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.

Undervisere:

Jonas Haahr Petersen