Engageret kursuskoordinator og bogholder søges til Rytmisk Center i København

Vi søger en nøglemedarbejder til Rytmisk Center, der kan stå for kursusadministration af skolens kursister og varetage stedets bogholderfunktion.

Rytmisk Center er en kulturinstitution med årligt omkring 6.000 kursister, der går til musiske aktiviteter. Derudover er vi en aktiv arrangør af debatter og andre kulturelle aktiviteter. Vi er en organisation med en administration på 8 medarbejdere og en lærerstab på omkring 170 lærere fordelt på 4 forskellige lokaliteter i København. Læs mere på www.rytmiskcenter.dk

Stedet præges af et højt og ambitiøst aktivitetsniveau, så du skal trives i et åbent kontor, hvor der løbende er mange mennesker og håndtering af forskellige opgaver. Du bliver én af 2 medarbejdere i receptionen, som mange aktører dagligt har brug for, og som i fællesskab med hele administrationen er med til at koordinere og tegne skolen såvel internt som eksternt.

Stillingen er afgørende for husets daglige drift, og du skal være med til at sikre stabil drift og rigtig god service.

Dine overordnede opgaver og ansvarsområder bliver blandt andet:

Dine kompetencer

Vi forventer en stabil og engageret medarbejder, der selv kan tage ansvar for opgaveløsningen og være med til at se løsninger og nye muligheder i sekretariatet.
Vi forventer, at du:

Kommer du med engagement og gode idéer, vil du møde et kontor, der er klar til at tage imod dig, prøve nye ting af og give dig en central rolle i en institution, vi alle er stolte af.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kursuskoordinator Lili Johansen på tlf: 3326 0751 eller leder Trine Lerche Frøslev på tlf.: 3326 0755

Ansættelsen:

Vi søger en medarbejder på 37 timer pr. uge. med start mandag den 6. august.

Arbejdssted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107E, 1620 København V.

Ansøgningsfrist: fredag den 8. juni kl. 12.00
Første samtale: torsdag den 14. juni
Anden samtale: tirsdag den 19. juni

Ansættelsen sker efter funktionærloven og gældende overenskomst mellem Rytmisk Center og HK Service, Hovedstaden.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning + CV på mail: lw@rytmiskcenter.dk
Skriv ”Stillingsansøgning” i emnefeltet.