Lydstudielinjen

Find dit hold og tilmeld dig

Hold nr: 303150
Ledige pladser

Lydstudielinjen- Start september 2021

Periode: 6.9.2021 - 17.12.2021
Sted: Vesterbrogade 107 E. København V
Tilmeld
Depositum: 1000 kr.

Du kan læse mere om Lydstudielinjen HER samt tilmelde dig den vejledende optagelsesprøve.

.


Få intensiv undervisning i musikproduktion på et højt fagligt niveau.

Er du vild med at producere musik – både din egen og andres? Drømmer du om at kunne stå for det hele i processen, både hvad angår komposition, indspilning, mix og mastering? Hvordan miker jeg de forskellige instrumenter op på den helt rigtige måde, og hvilket outboard gear bruges til hvad i forskellige genre og situationer?

OBS! Det faglige niveau på Lydstudielinien er højt, så er du begynder eller let øvet, og stadig ønsker en kursuspakke, skal du tjekke vores 13 ugers lydstudiepakke ud.

Det arbejder vi med på Lydstudielinjen.

På dette kursus vil du sidde bag ved vores helt nye 36 kanalers inline Audient ASP 8024 Heritage Edition coustom designet til Rytmisk Centers studio A.

Derudover har du også mulighed for at arbejde med Neve, API, SSL pre-amps og vores Lyrec analog 2” 24 spors båndoptager fra 1976 total restaureret i 2015.

Overvejer du musikproduktion uddannelsen (Rytmisk Musikkonservatorium) eller bare få mere gang i karrieren som tekniker og producer – Så søg ind på Lydstudielinjen.

Kurset er for lydteknikere/producere der allerede har en del erfaring inden for Rock, Folk, Indie, Jazz eller Metal og gerne vil gøre karriere i branchen. Du får intensiv undervisning i indspilning, mix, mastering med professionelle fagfolk fra Medley studierne, The Village, og DR.

Undervisningen foregår primært i programmet ProTools.

Det får du!

156 lektioner med underviser i studie A og B.
4-5 produktioner med bands udefra plus mix og mastering opgaver. Her får du erfaring med et stort udvalg af mikrofoner og optage teknikker, alle de klassiske mix og mastering tricks samt effektive produktions tekniker.

Udover undervisningstiden har kursisterne på Lydstudielinjen råderet over lydstudiet mandag kl. 14.30-22.30, tirsdag kl. 16.30-22.30 og onsdag kl. 9-16.
Her kan kursistene indspille egne bands eller mixe på egne projekter.

Derudover:

– Foredrag om mastering ved gæsteunderviser
– Vejledning i til optagelsesprøven på Rytmisk Musikkonservatoriums Musikproduktion uddannelse.

Fag og skema
Kurset varer 14 uger. Sidste uge af kurset er sat af til erstatningsundervisning og evaluering. Kurset har 2-4 kursister.

– Studieindspilning og mix: Mandag og tirsdag kl. 9-14.30.

I alt 12 lektioner pr. uge.

Udover de faste ugentlige fag er der en månedlig café hvor der vil være koncerter m.m.

OBS! Masser af muligheder for at vælge tilvalgsfag som musikteori, hørelære, improvisation m.m. Læs mere under afsnittet Tilvalgskurser længere nede i teksten.

1 lektion er 55 min. inkl. 10 min. pause.

Øvelokaler
Du kan låne skolens lokaler udenfor undervisningstiden i tidsrummet 9-22. Weekender i tidsrummet 9-20.

Forudsætninger
Du skal medbringe din egen laptop med relevant musiksoftware. Du har selv ansvaret for at dit musikprogram fungerer, da vi fra starten af kurset fokuserer på indhold.

Tilvalgskurser (tilkøb)

Klik HER og få et samlet overblik over vores tilvalgsfag. Når du har dannet dig et overblik, kan du efterfølgende vælge evt. tilkøb til ved den generelle tilmelding.

F.A.Q Lydstudielinjen
Tekniske specifikationer – Lydstudielinjen

Underviserne

Gennemgående undervisere: David Elberling, Søren Henner, Troels Bech, Henrik West

Gæsteunderviser: Jørgen Knub.

Den vejledende optagelsesprøve

Formålet med optagelsesprøven er at sammensætte homogene og funktionsduelige hold på højt niveau. Prøven varer tilsammen ca. 30 minutter og består af en skriftlig prøve, en praktisk opgave og en kort samtale.

Du skal udfylde et spørgeskema med teoretiske spørgsmål relateret til lydteknik og akustik. Derefter skal du lave en kort mixprøve i Studie A. og tilsidst en samtale.

Vi sammensætter holdet, når alle prøver er afholdt. Du får tilsendt en mail med prøvedato og tid, når du har tilmeldt dig og indbetalt depositum på 1000,- kr.

Der er plads til 4 kursister på holdet.

Vi forbeholder os ret til at give afslag til ansøgere, der ikke har det nødvendige faglige niveau til at skabe et homogent hold. I de tilfælde tilbyder vi alternative kurser.

Pris

Kurset koster: 21.698 / SAP 20.137

Prisen er eksklusiv evt. ekstrafag. Du kan tilkøbe ekstrafag ved tilmelding – se mulighederne under Ekstrakurser (tilkøb) ovenfor.

Betalingsfrist er 2 dage efter bekræftelse på optagelse på kurset. Alternativt kan kurset, efter aftale med kontoret, betales med månedlige afdrag.

Aktuelle kursusperioder

Efterår 2021

Kursus periode: 6. september – 17. december.
Ansøgningsfrist d. 9. august.
Den vejledende optagelsesprøve ligger i uge 34 (august)

Musikundervisningen foregår i København.

Sådan tilmelder du dig

-Klik på det ønskede kursus ovenfor
-Udfyld og godkend den elektroniske tilmeldingsblanket
-Betal depositum
-Du modtager en mail med yderligere information i løbet af få dage.

Bemærk, at du skal have indbetalt 1000,- kr. i depositum for at gå til den vejledende optagelsesprøve. Depositummet er aldrig spildt: Bliver du optaget, trækker vi depositummet fra kursusprisen. Får du afslag, betaler vi depositummet tilbage.

Kontakt Afdelingsleder Lis Wessberg, hvis du har spørgsmål vedr. kurset eller tilmelding.