Tilmelding i Covid-19

HER KAN DU LÆSE VEJLEDNING FOR TILMELDING I COVID-19 PERIODEN.

Tilmeld dig i dag – betal først når vi starter:
Gå til det hold du ønsker at tilmelde dig. Når du klikker på “tilmeld” kommer du til en tilmeldingsformular. Ved betaling, skal du vælge “overførsel via pengeinstitut”  og IKKE “betalingskort” eller “mobilepay”. På den måde, har du reserveret pladsen, og når vi ved hvornår holdet kan starte, udregner vi den præcise pris for dit kursus, og sender dig en mail med opkrævning.

Hvis holdet er booket:
Hvis holdet du er interesseret i, står til at være booket, så tilmeld dig alligevel. Du vil herefter komme på venteliste, og høre fra os når vi ved hvornår vi genåbner.

Venteliste:
Vi vil, når vi ved datoen for genåbning, sørge for at alle hold hvor der er venteliste, enten tilbyde dig en plads på det aktuelle hold, eller på et lignende hold. Du hører fra os!

Mødegange:
Mødegangene som står på kurset, vil være alle dem som har været planlagt i løbet af foråret. Du skal kun forholde dig til de mødegange som vil ligge efter at vi har genåbnet, og igangsat kurset. Det er også kun de mødegange efter genåbning, du vil blive opkrævet at betale for.

VI GLÆDER OS TIL AT VÆRE SAMMEN IGEN SNART!

Se alle kurserne for:
VOSKNE
UNGE
BØRN