Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Adam Ørvad

www.adamorvad.com
Mobil: 27 14 12 70
Mail: mail@adamorvad.com

Adam Ørvad er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos James Crabb og Geir Draugsvoll med solistdebut i 2005. Samtidig har han fra barnsben spillet folkemusik fra Balkan og masser af musik efter gehør. Idag har han en omfattende karriere som både klassisk og rytmisk musiker.

I klassisk sammenhæng er optræder Adam Ørvad både som solist og i utallige kammermusikalske sammenhænge. På repertoiret er et udvalg af hjørnestenene i den moderne accordeonlitteratur – herunder værker tilblevet i samarbejde med komponister – utallige arrangementer og transskriptioner af barok- og romantisk musik – både solo og for mange forskellige besætninger. Hertil kommer også musikteater og opera.

Udover sit virke som klassisk musiker er Adam Ørvad også en kapacitet indenfor folkemusik fra bl.a. Balkan og Mellemøsten. Han spiller med en lang række verdensmusikbands – herunder Fatma Zidan Group, Global Tunes – og så er han leder af det nystartede Orfeus Balkan Ensemble – det første band i DK, der spiller bulgarsk folkemusik på professionelt niveau.

Adam Ørvad har optrådt ved en lang række internationale musikfestivaler over det meste af jorden: Festival de Radio France et Montpellier – Internationale Ferienkurse für neue Musik, Darmstadt – Huddersfield Contemporary Music Festival – Easter Festival of Contemporary Chamber Music, Sofia – Festival de de la Música Contemporánea de la Habana, Cuba – Conciertos Antiqua Nova, Buenos Aires – Vancouver Folk Music Festival og mange andre.