Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Anders Hjernø

Anders Hjernø
Tlf. 30690558
Email: andershjernoe@gmail.com
www.andershjernoe.dk

Underviser i sangskrivning og kor.

Anders er udøvende kunstner, og udgiver både musik under sit eget navn og med forskellige bands. Siden 2012 har han været med til at drive pladeselskabet Aftenrutine.

Anders’ undervisning kendetegnes af en nysgerrig tilgang til nye måder at komponere på og et stærkt fokus på tekstskrivningen. Undervisningen er ikke låst fast i bestemte genrer eller udtryk; en akustisk guitar kan være lige så god som en avanceret synthesizer. For Anders er det netop i mødet mellem det velkendte og det nye, at spændende musik opstår.

Anders er uddannet sangskriver fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han underviser både nybegyndere og øvede, og bl.a. på Rytmisk Center, Johan Borups Højskole og Baunehøj Efterskole.

Anders er erfaren bruger af Logic Pro X og Ableton Live, og han har et kendskab til både traditionel musikteori og moderne digital musikproduktion.