Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Anne Sofie Wraae

Mail: annesofie.wraae@hotmail.com

Anne Sofie er vokset op i og med kor siden barnsben. Nu studerer hun Musikvidenskab på Københavns Universitet og arbejder målrettet med sin egen musik.

Anne Sofie har tidligere selv været sanger i det rytmiske elitepigekor Mariagerfjord Pigekor, hvor hun har fået en stor del af sin musikalske uddannelse. De seneste tre år har Anne Sofie arbejdet som kor- og sangunderviser på Skolerne i Oure, hvor hun har udover sangundervisningen har arbejdet med fællessang, og hvordan den enkelte stemme har sin ret i fællesskabet.

I korarbejdet lægger Anne Sofie vægt på sangglæde, personlig udvikling og at finde en fælles lyd som kor. Det skal være sjovt at synge, og derfor lægges der i undervisningen vægt på legende øvelser, der gradvist kan få os til at rykke grænserne for, hvad vi tror vi kan. Gennem et udvalg af rytmiske sange på både dansk og engelsk, skriver Anne Sofie korarrangementer til koret, og præsenterer også forskellige stemmetekniske øvelser, så koret kan lære sin egen stemme og krop bedre at kende. Der vil også blive arbejdet med det performative i at synge, herunder udtryk, udstråling og masser af smil.

Anne Sofie skriver også sin egen musik og har et par udgivelser bag sig, både som soloartist med projektet, Wraae, men spiller også i bandet, KRYD. Sange fra begge projekter kan findes på Spotify, Apple Music, m.m.