Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Astrid Nora Lössl

Astrid Nora Lössl
mail@astridnora.dk
wheredidnorago.com

Sanglærer/vocal coach

Astrid Nora blev i 2003 uddannet musiker/sanger fra solistlinjen på Rytmisk Musikkonservatorium med sang som hovedfag og cello/guitar/klaver som bifag.

Har studeret ved bl.a. Etta Cameron og Marie Bergman og har endvidere sunget kor for Etta Cameron fra 2000-2005 og arbejdet med navne som Thomas Blachman, Martin Hall og Jacob Binzer.

Har indtil videre 4 udgivelser bag sig og optræder under navnet Where Did Nora Go, hvor Astrid Nora spiller cello, synger og skriver al tekst og musik. Har desuden siden 1996 undervist i sang og kor på diverse skoler, institutioner og firmaer.

1996-nu: Underviser i sang og kor på diverse skoler, kurser, Vocal Coach på Odense Teater, MGK elever, musikskoler, studiekor på bl.a. CBS og LIFE og firmakor ved DLG og KMD samt som teambuilder.
1996-2003: Uddannet på først Carl Nielsen Akademiet i Odense og fra 1998-2003 som sanger/musiker på solistlinjen på Rytmisk Musikkonservatorium
2012-nu: Udgiver i 2012 første EP ’Away, Away, Away’ under navnet Where Did Nora Go, derefter to anmelderroste album i henh januar 2013 på et tysk indie label og i sept 2014 albummet ‘Shimmer’ på det tyske selskab G-Records/Rough Trade
2011-nu: Tournerer aktivt med Where Did Nora Go i Danmark, Tyskland og USA (New York) og har spillet på bl.a. Ideal Bar, VEGA, i forb. med SPOT i Aarhus, Gimle, Klub Geyser Festival, Bremen, Louisiana Muesum of Modern Art og på Københavns Musikteater.