Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Aviaja Lumholt

Mail: aviajalumholt@hotmail.com

Aviaja Lumholt er halvt grønlandsk, halvt dansk, uddannet Sanger/Musiker fra Rytmekons i Kbh og derudover udlært maskedanser fra den grønlandske teaterskole Tuukkaq.

Hendes virke som Live-performer og korleder er mangeårig, og hun har de seneste år undervist i kor og sangskrivning for unge på et børnehjem i i bygden, Uummannaq i Nordgrønland, i genrerne inuit-trommesang, pop, rock og rapmusik .

Aviaja har sunget på både grønlandske rock og folk -plader, danske film soundtracks, jazzpladen Magic Mystery Moon af Irene Becker, og hendes musikalske scenevirke omfatter adskillige live-koncerter med bl.a. navne som grønlandske Rasmus Lyberth og dansk/internationale New Jungle Orchestra og koncerter med hendes eget musik, både med band, solo og for tiden med duo`en INUANIMA, hvis performance koncert The Roaring Sea – Imarsuarmi er en musikalsk fortælling baseret på inuit myten om Havets Moder og Åndemaneren, der rejser ned til hende for at mildne hendes vrede over menneskenes rovdrigt på naturen …