Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Benjamin “Yuwanit” Winberg

Fødselsår: 1991
Mail: benjamin@producerskolen.dk
Tlf: 31314886

Benjamin Winberg er producer, stifter af Producerskolen.dk og det uafhængige pladeselskab Affiliated, hvor han også fungere som Label Manager.

Benjamin har igennem sine 14 år som musiker under kunstnernavnet Yuwanit, 5 års erfaring som iværksætter og 4 år som pladeselskabsejer, opbygget sig et stort netværk og arbejdet med en bred skare af både etablerede og ’upcoming’ musikere. Her har han også har tilegnet sig stærke kompetencer som sangskriver og topliner samt anskaffet sig en stor general viden om musikindustrien og dens historie.

Benjamin har selv erfaret sig mange af stadierne, der hører med til at være en ung musiker. Hans egen udvikling fra bedroom producer til indehaver af et pladeselskab, har givet ham kompetencerne og erfaringen til at lave og udføre dette kursus; at kunne bidrage med at udvikle unge producere, gøre dem trygge ved deres musikprogram og samtidig give dem et godt indblik af, hvordan musikindustrien fungerer.