Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Bruno Tagliasacchi Masia

Instrumenter: .

Mail: batterismo@gmail.com

Bruno Tagliasacchi Masia er professionel freelance trommeslager, underviser og booker. Han har spillet trommer i over 25 år. Bruno har med sin aktive tilstedeværelse i det danske musikmiljø skabt et stort netværk, som konstant udvikler sig. Man finder Brunos trommespil på forskellige albums, projekter og jazzkonstellationer, som han engagerer sig i.

Her kan bl.a. nævnes jazzmusikere som Richard Andersson, Thomas Klausen, Thomas Hass, Fredrik Moth, Niels Wilhelm Knudsen, Thomas Maintz og internationale navne som Romulo Duarte, Sebastian Zawadzki, Stefan Schöler og Claudio Passilongo.

Bruno spiller på ugebasis i København, blandt andet Copenhagen Jazzfestival og andre festivaler rundt i Europa.

Bruno er aktiv rytme-forsker på solistlinjen i Det Jyske Musikkonservatoriet i Aarhus, er uddannet med en kandidat i Musikpædagogik i 2017 fra Rytmisk Musikkonservatoriet i København, samt med en Bachelor i ”Jazz Trommer” i 2012 fra ESMAE Jazz Academy, Portugal.

Han er pt. ansat som underviser på Rytmisk Center København i trommer og sammenspil, og har tidligere været ansat på Ungdomsskolen København, Roskilde LOF, Sankt Joseph Musikskole, Københavns MGK, Helsingør Musikskole og MGK samt en lang række af workshops og seminarier Danmark rundt.