Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Henrik Simonsen

Fødselsår: 1953
Mail: henrik@henriksimonsen.dk
Tlf.: 26221784
Web: henriksimonsen.dk

Trommelærer

Henrik Simonsen er startet som musiker og musiklærer i 1974 og senere uddannet på DMPF/DMF’s efteruddannelseskursus for musikere/musiklærere. Har sideløbende med undervisningen haft en karriere som trommeslager i mange forskellige genrer, primært jazz. Spillet fast med Erling Kroner Kvintet, Sir Henry and His Butlers, Ricardos Jazzmen, Hans Knudsen Jump Band, Tribute to Papa Bue. Spiller stadig i de tre sidstnævnte og har indspillet plader og cd’er med de fleste af dem.
Har desunden været afløser i Radioens Big Band, Ernie Wilkins Almost Big Band, RadioUnderholdningsOrkesteret o.m.a. orkestre.

Har udgivet to trommeskoler, Spil og lær rocktrommesæt i 1987 og Rocktrommespil i 1993. Begge bøger findes stadig i handlen.

1974-nu: Hillerød Musikskole
2003-nu: Pilegården/Rytmisk Center

Har derudover undervist i en kortere årrække på Holte Gymnasiums Musikskole, Musikskolen Nøddeknækkeren og Blindeinstituttets Musikskole i Hellerup.