Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Ida Kudo Høffding

Ida Kudo er uddannet kandidat ved Rytmisk Musikkonservatorium  (København) og er i dag en signet artist der udgiver, producerer, skriver, og indspiller musik i eget navn. Derudover er hun aktiv på live-scenen og spiller regelmæssigt koncerter både i ind- og udland.

Hendes særlige styrke er udvikling af artistprofil med afsæt i sangskrivning. Det vil sige at arbejde med sangskrivning, producering, visuel identitet og live-performance med udgangstagen i den enkeltes stil og udtryk.

Produceringsmæsigt har hun skrevet og udgivet musik med Yoad Nevo (UK), Kongsted (DK) og Kasper Holm (DK) og på live-fronten har hun stået på scenen med bands som Savage Rose, Who Made Who, Nelson Can og Bon Homme.

Undervisningsmæssigt har hun været banddoktor på Pop-pilot, Pigebeat og undervist i sangskrivning på Køge MGK og Den Rytmiske Højskole (Vig).

Derudover har hun en uddannelse som folkeskolelærer og solid erfaring indenfor undervisning og arbejde med unge.

Besøger Producerklubben d. 1/11-19 + 22/11-19