Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Ida Kudo Høffding

Mail: idakudo@gmail.com
Mobil: 5194 2735

Ida Kudo er uddannet kandidat ved Rytmisk Musikkonservatorium  (København) og er i dag en signet artist der udgiver, producerer, skriver, og indspiller musik i eget navn. Derudover er hun aktiv på live-scenen og spiller regelmæssigt koncerter både i ind- og udland.

Hendes særlige styrke er udvikling af artistprofil med afsæt i sangskrivning. Det vil sige at arbejde med sangskrivning, producering, visuel identitet og live-performance med udgangstagen i den enkeltes stil og udtryk.

Produceringsmæsigt har hun skrevet og udgivet musik med Yoad Nevo (UK), Kongsted (DK) og Kasper Holm (DK) og på live-fronten har hun stået på scenen med bands som Savage Rose, Who Made Who, Nelson Can og Bon Homme.

Undervisningsmæssigt har hun været banddoktor på Pop-pilot, Pigebeat og undervist i sangskrivning på Køge MGK og Den Rytmiske Højskole (Vig).

Derudover har hun en uddannelse som folkeskolelærer og solid erfaring indenfor undervisning og arbejde med unge.

Besøger Producerklubben d. 1/11-19 + 22/11-19