Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Jesper Skovgaard

Mail: jesper@skovgaard-andersen.net
Mobil: 20 73 89 97

Jesper er uddannet inden for musikproduktion, lydoptagelser og lydteknologi fra henholdvis Aalborg Universitet og Stanford University og besidder en bred viden og erfaring inden for alle aspekter af elektronisk musikproduktion. Ved siden af undervisnigen arbejder han som musiker, komponist, producer og lyddesigner, og driver blandt andet det elektroniske musikprojekt Noosfære, som er hans egen lille enmandshær. I 2017 udkom debuten ’Winter Limbo’, som blev nomineret til årets danske elektroniske udgivelse af Gaffa, og i 2018 udgav han opfølgeren ‘Synchro” under Iboga Records.

Udover Noosfære er han en del af musikprojektet ‘Sounds From Space’, som udforsker de synergier der opstår i mødet mellem jazzen og den elektroniske musik, og derudover komponerer han blandt andet også musik til film- og spilverdenen.

Hos Jesper findes der ingen dumme spørgsmål, og han går meget op i, at den enkelte elev føler sig hørt og altid finder sig godt tilpas, både hvad angår undervisningsniveau og undervisningsform. Hans undervisning er præget af pædagogisk indsigt og tager udgangspunkt i elevernes behov og ønsker.