Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Kasper Bai Andersen

Mobil: 2536 8979
Mail: mail@kasperbai.dk

Uddannet guitarist og komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus (Rytmisk Diplomuddannelse i 2001 og Solistklasse-debut i 2007)

Kasper er komponist, guitarist og dirigent i 13-m/k-ensemblet Maluba Orchestra, som han har dannet og leder sammen med Marilyn Mazur og Fredrik Lundin. Orkestrets debutalbum fra 2019 har fået overvældende anmeldelser i ind-og udland, og de tre komponister blev sammen nomineret til Carl Prisen som årets jazzkomponist i 2020.

Han er også sammen med Stian Swensson og Lubos Soukop, co-leder, musiker og komponist i oktetten Lalabaj, som spiller nye kompositioner baseret på folkeviser.

Var fra 2000-12 guitarist, dirigent, komponist og arrangør i nonetten Cordelia, og havde fra 2009-17 et dansk viseinspireret soloprojekt som sanger og sangskriver, med hvilket han har udgivet de anmelderroste CD’er “En Udmærket Ordning” og ”Af Samme Slags”.

Kasper har som komponist skrevet en lang række værker for bl.a. bigbands, kor, symfoniorkestre, kammerensembler og alle mulige cross-over-ensembler, og arbejdet som arrangør for mange forskellige kunstnere og ensembler.

Har dirigeret en lang række bigbands på alle niveauer, bl.a. The Orchestra, Klüvers Bigband og Det Jyske Musikkonservatoriums Bigband, og underviser desuden på Det Jyske Musikkonservatorium i komposition, arrangement, bigbandledelse og sammenspil.

Diskografi (udvalgt)

2019:  Mazur/Lundin/Bai: Maluba Orchestra
2015:  Kasper Bai: Af Samme Slags
2012:  Kasper Bai: En Udmærket Ordning
2009:  Cordelia: At the Pink Pony
2008:  Kasper Bai: Orchestet
2005:  Järv: Järv
2004:  Cordelia: Cordelia

Samt talrige andre som sideman og arrangør.