Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Katrine Villadsen

Mobil: 22 92 31 91
Mail: katrinevilladsen@gmail.com

Katrine skaber musik og soundscapes til udstillinger og forestillinger og har sin egen kunstneriske praksis som sanger/sangskriver/producer under navnet Slow Ammo.

Hun udvikler og afholder workshops og undervisningsforløb for børn, unge og voksne under forskellige musikalske koncepter. Fokus er altid skabelsesprocessen – fra idé til færdig sang og de mange udfordringer og sjove omveje ind imellem. Værktøjerne spænder fra Ableton Live til instrumenter lavet at plastikskrald.

Katrine er medstifter af Beats By Girlz Denmark, som laver undervisning i musik på computer for piger, kvinder, transpersoner og non-binære, samt arbejder for mere kønsdiversitet i elektronisk musik. Beats By Girlz er et amerikansk koncept udsprunget af Berklee College of Music, NY.

Beats By Girlz – hvorfor fokus på piger?

Musik er selvfølgelig for alle. Men musikuddannelser og -branche er domineret af drenge og mænd. Vi vil gerne arbejde for mere diversitet gennem trygge rammer, fællesskaber og rollemodeller. Gennem et BBG-forløb bliver deltagerne bedre rustet til at gå ud og spille musik med alle køn.