Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Kirsten Bjerregaard

Fødselsår: 1990
Mobil: 50 41 54 53
Mail: kibj90@gmail.com

Kirsten er uddannet fra musikvidenskab på Københavns Universitet hvor hun har specialiseret sig i korledelse og sangpædagogik. I løbet af sin uddannelse har hun bl.a. tilbragt et semester på University of Leeds i England, hvor hun studerede performance og jazzsang hos Louise Gibbs. Forud for universitetet gik Kirsten på Det Jyske Musikkonservatorium med korledelse, musikpædagogik og sang som hovedfag.

Ved siden af at arbejde med kor underviser Kirsten også på universitetet i fagene hørelære og brugsklaver. Kirsten har tidligere været korleder for ungdomskoret In Tune og har derudover bred erfaring som udøvende sanger og pianist, bl.a. i bandet Kabaret Sybarit og trioen Vice Vers, samt som kirkesanger i diverse kirker.

I korarbejdet lægger Kirsten vægt på at det enkelte kormedlem lærer sin egen krop, stemme og vejrtrækning bedre at kende, bl.a. ved at benytte metoder fra Anne Rosing metoden i kombination med terminologi fra Katrine Sadolin. Samtidig med dette indadrettede fokus trænes kormedlemmerne dog også i at lytte til de andre og rette fokus udad, bl.a. via øvelser i groove, intonation og musikalsk udtryk. Helt fundamentalt er det, at kor skal være sjovt og socialt, og at der i hver eneste korprøve skal skabes fed musik og musikalske øjeblikke. For at opnå de bedste resultater skriver Kirsten mange af korarrangementerne selv, så koret ikke behøver at gå på kompromis med udvalget af repertoire.