Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Linda Bergström

Maail: info@lindabergstrom.com
Mobil: +46 (0) 73-507 17 42

Linda Bergström er svensk sanger, arrangør og komponist. Med sin lyse og naturlige stemme giver hun projekter hun medvirker i personligt udtryk og integritet. Linda har været kendt for sin måde at smukt at fortolke selv udfordrende musik med delikat lethed.

I 2018 modtog Linda Malmö Stads kulturstipendium (kulturstipendium) og vandt prisen “Årets grupp” (årets gruppe) sammen med We Float på P2 Jazzkatten. I 2019 blev Åkervinda nomineret til en svensk Grammis i kategorien “Årets folkmusik” (årets folkemusik) for deres album “Förgänglighet”. I juli 2019 optrådte Åkervinda i tv-showet Allsång på Skansen.

Født i en sangfamilie blev Linda næsten født med at synge. 16 år gammel flyttede hun til Stockholm for at studere på Södra Latins Gymnasium. Det blev udgangspunktet for hendes kærlighed til improviseret musik.

I 2008 startede Linda sine studier på Skurups folkhögskola, hvor hun fortsatte med at udvikle sin egen lyd i to år. Ikke langt fra Skurup dimitterede Linda fra Malmö Akademi for Musik i 2014 og modtog sin bachelor i jazzvokal.

2014 var også året, hvor Linda begyndte at udgive albums og blev et medarbejder i pladeselskabet og musikerkollektivet Havtorn Records, hvor hun nu er formand.

Linda har arbejdet med bands og kunstnere som The Swingles (UK), New York Voices (US), DR Big Band (DK), Sinne Eeg (DK), Magnus Tingsek (SE), Josh Groban (US) og Jaron Freeman- Fox (CAN) for at nævne nogle få.