Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Lise Blaase

Fødselsår: 1977
Mail: liseblaase@hotmail.com
Web: www.facebook.dk/littlehearttrooper

Lise Blaase er uddannet sanger og musikunderviser på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus i 2005. I 2009 blev hun uddannet børne-rytmikpædagog v/Lotte Kærså, og i 2012 påbegyndte hun uddannelsen Audiologopædi (tale-høre-pædagog) på Københavns Universitet. Hun har udgivet cd´en ´Happy Failure´ med egne kompositioner med orkesteret Antophones; medvirket som korsanger på flere plader og var med i bandet the Broken Beats, der turnerede meget i udlandet. Hendes nye projekt med egne kompositioner hedder Little Heart Trooper.

2012 – 2013: Påbegyndt uddannelsen Audiologopædi på Københavns Universitet
2008 – nu: Sang- og korunderviser på Rytmisk Center og Rytmisk Børne- og Ungdomskulturskole
2008 – nu: Fastansat som sang- og korunderviser på Egedal Musikskole 2008: Kor/sang og sammenspilslærer på Helsingør Musikskole
2006: Korsanger/musiker i the Broken Beats, turnéer og showcases i bl.a. Frankrig, Tyskland, Sverige og Holland, Roskilde. Nomineret til P3 prisen og Steppeulven i 2007.
2005: Udgiver pladen ”Happy Failure” med orkesteret Antophones. En del af – Gaffas ´udvalgte favoritter´, Spot-Festival og nomineret til P3´s Musikspire-pris.
2005: Højskolelærer på Musik- og Teaterhøjskolen i Sønderjylland. Undervisning af sangerlinie, kor, solosang og sammenspil.
2005-2000: Rytmisk musiklærer og sanger med Diplom-eksamen, Det Jyske Musikkonservatorium,Århus.