Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Magnus Snorre Eidenert Engelbrechtsen

Instrumenter: , .

Mail: magnussnorre@gmail.com

Magnus er uddannet sanger fra Syddansk Musikkonservatorium.

Til daglig er han professionel musiker og optræder med artister som Scarlet Pleasure, Alexander Oscar og Nicklas Sahl som pianist og korsanger. Magnus har levet af at spille musik i 10 år, og indenfor de senere år også undervist på flere musikskoler samt privat i klaver, sang og Logic (DAW til musikproduktion)

I sin undervisning lægger han vægt på at give eleverne de værktøjer de har brug for, for at kunne opnå det udtryk de ynder på enten klaveret eller som sanger. I klavertimer bliver det fokuseret på teori, improvisation og nodelæsning. I sangtimerne bliver der fokuseret på personligt udtryk, afspændingsøvelser og det psykologiske aspekt af det at være sanger; dvs. hvem man er/prøver at være som sangere og hvordan man bedst muligt udvikler sig som sangere.

Magnus går rigtig meget op i hvordan man tænker musik og hvordan man kan fylde sin hverdag med musik, samt opnå en større glæde ved det.