Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Mikael Kjær

Fødselsår: 1974
Mail: mikaelkjr@gmail.com

Mikael Kjær er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium (Center for Rytmisk Musik og Bevægelse) med trommer som hovedinstrument. Som udøvende trommeslager spiller han i forskellige konstellationer indenfor pop og rock-genren. Som percussionist har han medvirket i teaterforestillinger og turneret med gruppen Body Rhythm Factory. Han har lang er erfaring med programmering af beats og backtrack samt afvikling af disse i live-situationer.

Mikael Kjær har undervist børn, unge og voksne på alle niveauer. Omdrejningspunktet i hans undervisning er fokus på det rytmiske fundament i musikken. Dvs et fokus på den enkelte deltagers musikalske rolle i bandet/ holdet, og samspillet mellem disse.

2013-nu: Musiklærer på Produktionshøjskolen i Brøndby
2009-2014: Underviser på Fyns Rytmiske Talentskole i sammenspil og SDS
2006-2011: Skt Annæ Gymnasium, sammenspil, trommer og MGK
2004-nu: Underviser på Rytmisk Center i sammenspil, rytmik og på efteruddannelseskurser.
2001-2004: Musiklærer på Byhøjskolen, Nørrebro
1995-2000: Studerende på Det Jyske Musikkonservatorium

Derudover har han afholdt en lang række af rytme/stomp-workshops for firmaer og skoler. Han har haft ansættelser på bla Rytmisk Musikkonservatorium, Lyngby Gymnasium og Produktionsskolen KUBA.