Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Mikala Bosetti

Fødselsår: 1992
Email: mikala.bosetti@gmail.com
Tlf.: 42439051

Sanglærer

Mikala Bosetti har studeret på Sankt Annæ Gynasium og MGK, hvor hun som 16-årig kom ind på sanglinjen. Forinden startede hun med at synge i børne gospel kor i en alder af 9 år og har siden 13-års alderen skrevet sange og sunget professionel både live og i studiet.

Hendes undervisning tager hovedsageligt udgangspunkt i de enkelte elevers niveau, smag og personlighed.

Vi kommer til at arbejde med teknik med udgangspunkt i forskellige yoga tekniker, musikalitet, gehør træning, performance, udtale, fortolkning, rytmik m.m.

Mikalas startede med at undervise som 19-årig, og har siden da levet af at skrive musik og optræde live. Hun har bla. været korsanger for Medina, Burhan G, Christopher, Dúné, Topgunn, Patrick Dorgan mfl. Derudover har hun sit eget pladeselskab med sit band LOLA hvor de 3 medlemmer skriver, mixer og performer musikken sammen – og har allerede tourneret på flere danske festivaller.

Mikala har derudover også fungeret som sanger, skuespiller og danser i Teater forestillingen “Dig og Mig for altid” på Aveny-T og Århus teater med bla. Pernille Højmark og Lars Bom blandt andre.

Historik

2017-2019: Starter Band LOLA, opretter pladeselskab arbejder som solo artist og fortsat studie og live korsanger
2016-2017: Sommer Tour med Medina, udgiver solo musik
2014-2016: Teater koncert/Musical “Dig og Mig for altid”
2012-2014: Bliver signet af Tigerspring (pladeselskab og publishing) fokus på live koncerter og sangskrivning. Bla. sangskrivnings ophold i LA, Stockholm og London
2008-2012: Sankt Annæ Gymnasium + MGK