Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Nanna Nørgaard Mathisen

Mobil nr.: 42 42 98 18
E-mail: nannanoergaard.94@gmail.com

Sammenspilslærer og børnekorleder

Nanna læser en undervisningsorienteret kandidat i musikvidenskab på Københavns Universitet, med fokus på rytmisk sammenspil og korledelse. Sideløbende med sine egne projekter, har hun i en årrække undervist børn og unge i musik og sammenspil i folkeskolen. Derudover har hun medvirket som trommeslager, guitarist, sanger og sangskriver i diverse bandkonstellationer og kor gennem flere år, senest i bandet ”KOX”.

Ved siden af musikken har Nanna studeret biologi, og har gennem en årrække været ansat i ZOO, hvor hun arbejder som underviser i Skoletjenesten, som formidler til elever fra 0. klasse til 3.G.

I sin undervisning lægger Nanna vægt på at det – frem for alt – skal være sjovt at spille og synge sammen. Derudover får eleverne indflydelse på hvilke sange de skal spille, så vi sammen kan finde et repertoire som passer til elevernes smag og individuelle niveau.