Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Olle Markensten

Mail: olle.markensten@gmail.com.

Olle Markensten er en svensk musikproducent, songwriter, komponist og musiker som bor og arbejder i København siden 2017.

Han har en master/kandidat i Musikalisk Design (musikproduktion/komposition) fra Kungliga Musikhögskolan/konservatoriet i Stockholm og har komponeret meget  teater- og filmmusik som vises på TV. Han er signet på et dansk/amerikansk musikforlag og skriver, producerer og spiller med nogle af de største artister og sangskrivere i København, Stockholm, Los Angeles, Nashville og London.

Han elsker at undervise og har mange års erfaring i at undervise i klaver, musikproduktion, sangskrivning, filmmusik, komposition, musikteori, hørelære ensemble og andre instrumenter for både voksne professionelle og unge på folkeskoler, gymnasier, musikskoler og musikhøjskoler / universiteter. Uanset hvilken målgruppe der undervises, så fokuserer han altid på at eleven skal lære via det udøvende, hvor teori er vævet i praksis, og eleven motiveres af glæden ved musik.