Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Olle Markensten

Olle Markensten er en svensk musikproducent, songwriter, komponist og musiker som bor og arbejder i København siden 2017.

Han har en master/kandidat i Musikalisk Design (musikproduktion/komposition) fra Kungliga Musikhögskolan/konservatoriet i Stockholm og har komponeret meget  teater- og filmmusik som vises på TV. Han er signet på et dansk/amerikansk musikforlag og skriver, producerer og spiller med nogle af de største artister og sangskrivere i København, Stockholm, Los Angeles, Nashville og London.

Han elsker at undervise og har mange års erfaring i at undervise i klaver, musikproduktion, sangskrivning, filmmusik, komposition, musikteori, hørelære ensemble og andre instrumenter for både voksne professionelle og unge på folkeskoler, gymnasier, musikskoler og musikhøjskoler / universiteter. Uanset hvilken målgruppe der undervises, så fokuserer han altid på at eleven skal lære via det udøvende, hvor teori er vævet i praksis, og eleven motiveres af glæden ved musik.