Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Rezwan Farmi

Fødselsår: 1987
Mobil: 31514061
Mail: rez.farmi@gmail.com

Rezwan Farmi er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2013 og er kendt fra duoen Rest In Beats, hvor hun både er sanger, sangskriver og producer. Duoen har udgivet to EP’er, spillet et hav af koncerter primært i DK, og blev I 2017 kåret som vindere af Karriekanonen.

Udover at være udøvende musiker, har Rezwan de sidste seks år undervist i sang, sangskrivning og produktion på bl.a. MGK, Pop Pilot, diverse musikskoler, samt privat. Hendes undervisning tager altid udgangspunkt i elevens behov og ønsker og ikke mindst stemme. Ligesom vi som mennesker er vidt forskellige, er vores stemmer og udtryk det også. Gennem undervisningen vil hun hjælpe med at udforske og forfine det personlige udtryk ved bl.a. at arbejde med stemme-teknik og fortolkning af sange.

2013: Bachelor i Musik/Sang på Rytmisk Musikkonservatorium
2014: Udgav EP ‘Stadig med, Stadigvæk’
2015: Modtog arbejdslegat fra Statens Kunstfond samt en præmie for sin sangskrivning på EP’en Stadig med, Stadigvæk. (Rest in Beats)
2017: Vinder af Karrierekanonen samt modtager af Rødovre Musikpris (Arbejdslegat)
2018; Spillede P6 Rocker DR Koncerthuset og udgav EP ‘Synge Igen’.