Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Simon Brinck

Fødselsår: 1988
E-mail: simonbrinck@gmail.com
Tlf.: 26221810
www.simonbrinck.dk

Simon Brinck er en komponist og guitarist, og udfolder sit musikalske virke over flere områder. Hans musik indeholder ofte både improvisation, partitur, elektronik og nerværende guitarspil, hvilket hans undervisning også ofte kommer til at dreje sig om. Simon har udgivet et delvist elektronisk album i eget navn, og optræder som solist og med sit eget og andres bands, samt komponerer musik til både film og teater. Desuden har han også indspillet og mixet albums for andre.

2017-2018: Arbejder freelance som komponist og guitarist, samt arrangør og lydtekniker.
2015-2017: Færdiggør masteruddannelsen “Nordic Master – The Composing Musician” – en komponistkandidat lavet i samarbejde mellem Rytmisk Musikkonservatorium og konservatorier i Gøteborg og Oslo. Udgiver albummet Klode.
2011-2014: Færdiggør bacheloruddannelse som musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium. Spiller på Roskildefestival og SPOT med bandet Spillemændene, som også udgiver et album og to EP’er.
2009-2011: Københavns MGK på guitar.