Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Smilla Eveliina Tapiola Bundesen

Mobil: 51 92 76 07
Mail: smillaeveliina@gmail.com

Udover at arbejde som korleder, nyder Smilla også selv at synge i kor. Hun er en del af universitetskoret Muko samt vokalgruppen Papaya, som er specialiseret i sydafrikansk kormusik. Særligt, den sydafrikanske kormusik brænder hun meget for – især, da koreografi og bevægelser også spiller en central del i musikken. Dette brede spektre af repertoirekendskab inddrager hun i undervisningen, så man som deltager får en smag på de mange måder, vi kan indgå i den musikalske verden.

Smilla er i gang med sin kandidatuddannelse i musikvidenskab på Københavns Universitet med henblik på at blive gymnasielærer og korleder. Udover sine musikstudier, har hun senest været korleder for det rytmisk kor ’Vox’ på Aurehøj Gymnasium og haft adskillige aftenskolekor. Hun er derfor vant til at have med mange forskellige aldersgrupper og niveauer at gøre, og er klar på at gøre undervisningen så sjov som muligt for netop den sammensætning af sangere der måtte komme.