Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Soffie Viemose

Fødselsår: 1985
Mail: Soffieviemose@gmail.com
Tlf.: 22332959

Soffie Viemose er elektronisk musiker, sanger og sangskriver. Hun læser i øjeblikket på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun har en bachelorgrad i musik med laptop som hovedinstrument, og er nu i færd med sin kandidat som sangskriver.

Ved siden af studierne har hun sit soloprojekt NANOME, som hun har udgivet 2 plader med. Derudover spiller og synger hun i bandet Lowly, som bl.a. har spillet på Roskilde Festival 2015 og som i februar 2017 udgiver deres debutalbum på pladeselskabet Bella Union.

Jeg interesserer mig for musik og tekster, der udfordrer lytteren og udfordrer grænser på tværs af genrer. Jeg ser ikke mig selv som elektronisk musiker som sådan, mere som musiker der bruger computeren til at udtrykke ting. Jeg befinder mig bedst i musik der har noget menneskeligt og organisk i sig, og på samme tid har jeg altid haft behov for at udfordre det organiske og proppe små fejl ind, der vækker øret. Det, som computeren kan, er at give noget skævhed og noget syret til det realistiske lydbillede, som man ellers kan befinde sig i som sangskriver.”