Vi lægger vægt på, at Rytmisk Centers undervisere er udøvende kunstnere med gode pædagogiske færdigheder og undervisningserfaring. Rytmisk Center har tilknyttet over 170 undervisere.

Se alle undervisere

Susanne Wium Hallstrøm

Mail: susannehallstrom@hotmail.com
Mobil: 61657012

Korleder, uddannet gymnasielærer, hyret musiker.

Susanne er uddannet gymnasielærer fra Musikvidenskab, og er i øjeblikket igang med en videregående musikpædagogisk uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Susanne har været med til at starte Københavns Ungdomskor op på Rytmisk Center, og er fast korleder i Rytmix, samt pianist i et kor udenfor Rytmisk Center.

Udover at have sit primære virke med det pædagogiske og formidlende arbejde med musik, er Susanne også udøvende musiker, og har spillet i flere bands, heriblandt med kunstnere som Fallulah, Marie Key og Ea Kaya.

Susanne skriver selv sine korarrangementer, og arbejder i korsammenhænge vokalteknisk med fokus på udtale, rytme og frasering, samt med udtryk og følelse i formidlingen af sangene. I sin fritid synger hun også selv i kor, hvor hun ofte hiver inspiration med ind i sit arbejde med egne kor.

Kompetencer: korleder, sammenspilslærer, arrangør (for kor og band), vocal coach, klaverunderviser, musiklærer (folkeskole).